süslüler bu son iğrenç olaylardan sonra ve türkiye'nin araplaşmasından, mültec ilerden sonra gerçekten şeriat yavaş yavaş geliyor mu sizce?

1. geldi bile. yavas yavasi mi kaldi

31 mayıs 2022 23:49

2. Evet 5 seneye kadınlar korkudan sokağa çıkamaz

31 mayıs 2022 23:51

3. a3 yillardir adim adim neler yasadigimizi gormeyecek kadar kor musunuz ya?

1 haziran 2022 00:01

4. Şeriat çoktan geldi. Çok değil 3 yıl öncesiyle bile kıyaslarsanız fark edersiniz. Müzik yasak, alkol yasak değil ama tüketmek bu gidişle mümkün olmayacak, muhalif her insan cezaevinde ya da cezaevine girme tehditiyle karşı karşıya, başımıza ne gelir diye düşünmekten sokağa çıkamaz olduk. Laiklik elden maalesef ki gitti. Senin benim vergim din adı altında ne idüğü belirsiz vakıflara aktarıldı. Ülkede herkesin yastık altı dolarlarına göz dikilmişken milyon dolarlar amerikadaki dini vakıflara güya burs olarak aktarıldı. Dinci/milliyetçi paramiliter gruplar silahlandırıldı.

Bunları geç, en en basiti parkta sevdiğinle el ele oturmak, sıcaktan bunalıp şort giymek hayati bir tehlike haline dönüştü. Hepimize şimdiden geçmiş olsun.

1 haziran 2022 00:10

5. A3 gibilerinden o kadar bıktım ki, görünce midem bulanıyor artık.

1 haziran 2022 00:38

6. a3 aptal mısın? korktugumdan sordu ne beyın yıkaması amk? türkiyenin geldiği hal beynini/beyinlerimizi yıkamıyor da benim soru mu yıkıyor

1 haziran 2022 01:02

7. Ya berbat bi haldeyiz ve durum gorunenden de kotu bir hale surukleniyo ama seriatin da ne oldugunu biliyosak seriat bu da degil yani. Ne olursa olsun %30 40 lik bir kesim bundan cok uzak bir hayat halen yasayabiliyo ve cok mumkun gormuyorum oyle bi duzeni

1 haziran 2022 01:48

8. Mültecilerle ne alakası var mevzunun, bu muhafazakarlaşma mültecilerden çok daha önce başladı. Düşmanı dışarda aramak kolay

1 haziran 2022 07:56

9. A11'in temennisine bakın, midem bulandı

1 haziran 2022 16:15

10. Çıplak koşanlar, çıplak güneşlenenler, affedersiniz sokakta sikişenler var ve siz şeriat geliyor diye mi endişelendiniz ? Arkadaşlar siz şeriatın ne olduğunu biliyor musunuz ? Şeriat bunun tam zıttı. Benim gördüğüm azmış, özgürlüğü yanlış anlamış, batının sadece ahlaksızlığını almış cahil köpekler. Hiç şeriatla yönetilen arabistan'da, iran'da vs böyle olaylar görmedim duymadım.

1 haziran 2022 19:29