süslüler bugün 1 tane biber dolması, 6 tane soğuk baklava yedim ve sürekli böyle saçma sapan besleniyorum ?

ama kilo almıyorum neden acaba

1. benim arkadaşım da her gün hamburger dürüm vs. yiyor ama gün boyu o yediği yemekten başka bir şey yemiyor süslü. Metabolizma o bu bi ton şey vardır o kadar bilgim yok maalesef ama belki siz de farkında olmadan sağlıksız ama az yiyor olabilirsiniz

4 temmuz 2024 20:29

2. Aşkım dolu dolu 3 öğünün üstüne 6 dilim baklava yersen alırsın kiloyu. Bomboş mideyle yediğin baklava sana ne yapsın. Anca bazal metabolizmana yetecek kadar şeker yüklemişsin vücuda. Çöp kalori

4 temmuz 2024 20:32

3. Tenya olabilir belki

4 temmuz 2024 20:32

4. süslü ben senin gibi yiyip yiyip kilo alamadığımı sanardım, çok yediğimi düşünür yakınırdım. ilaç kullanımı sonrası iştahım açıldı. günde üç öğün+ aralarda tatlı yedim 42 den 56'ya çıktım. cidden ben yemiyormuşum.

4 temmuz 2024 22:10

5. Kilo alacak bir şey yememissin sadece sağlıksız beslemissin aldığın kaloriyle açık bile olmuş olabilir

4 temmuz 2024 22:11

6. Ben de muzlu yulaf lapası, kavun karpuz, orta boy pizza, çikolatalı puding, çeyrek lavaş ekmek, 35 gram cips, altı yedi zeytin ve fındıklı krokan yedim. Sence hangimiz kilo almalıyız 😂

4 temmuz 2024 22:14

7. yiyip yiyip kilo almıyorum diyenleri özetlemişsin. yemiyorsunuz yani bu kadar basit. bağırsak mide sorunu vs olmadığı halde bunları diyenler böyle az ve çöp yiyen tipler oluyor gördüğüm kadarıyla.

5 temmuz 2024 00:15