süslüler cocobolinho (gülnihal eren) saç rengini sadece john frieda go blonder sprey ile açtığını söylüyor?

dürüst olduğunu düşündüğüm biridir ama saçı boya gibi duruyor, eski fotoğraflarında kumral resmen. bu spreyle dip boya sorunu olmadan nasıl o kadar açabilmiş bu mümkün mü? reklam yapmadığını söylemişti ama insan güvenemiyor artık. böyle bir etkisi var mı cidden bu spreyin?

1. süslü var evet, eğet uzun süre açarsan yani ben yaklaşık 2009-2010 dan beri kullanıyorum bu tarz açıcıları. gerçekten dip sorunu olmadan açılıyor kumral tonlar. ben reklam yaptığını düşünmüyorum, ama tabii bilemem koyu kumral değilseniz, küllü kumral kumral açık kumral gibi tonlarınız da varsa sorun olmuyor. dediğim gibi uzun süre de açında 2-3 ayda bir bile yeterli oluyor. ama ek başka bir şey kullanıyor mudur bilmiyorum

31 mayıs 2019 13:28

2. sallıyo bence ya.

31 mayıs 2019 13:43

3. benim de açılmıştı hatta benim daha bile sarı olabilir. 2 haftada bir diplere sıkıyordum . hatta ben de ondan öğrenmiştim böyle bir sprey olduğunu  ama ben novocrin kullanmıştım.

31 mayıs 2019 14:24

4. bence saç rengi güzel değil ya. Baya turuncumsu gözüküyor. Ayrıca kendi saç renginin koyu sarı olduğunu söylemişti bi kere ama videolarında ve fotoğraflarında dip rengi baya koyu duruyor. Kahve yani bildiğimiz. ben bariz bir dip görüyorum açıkçası :d yani dip boya sorunu illa ki olur o kadar ton farkina

31 mayıs 2019 14:42

5. ben cocobolinho'yu biraz kıskanıyorum demeye geldim :/ Her şeyi var, incecik vücudu, harika kıyafetleri, saygın bir mesleği, tatlı bir ailesi vs ve çok mutlu, ne bileyim hiç sorunu yokmuş müthiş pembe bir hayat yaşıyormuş gibi geliyor. Saçı bile kendiliğinden sarı oluyor nerdeyse ahajsj, neyse itiraf köşesi bitti. O spreyler ise yarıyor süslüm eğer açık kumral tonlarında ise orjinal saçın.

31 mayıs 2019 17:22

6. ege’de okurken diş hekimliği karşımızdaki binadaydı. öğle aralarında görüyodum saçı turuncu falan değildi baya bebek sarısı gibi açılmıştı ama şimdi nasıldır bilmiyorum takip etmiyorum instadan, bi ara herkes sarılık geçirmiş gibi turuncu filtre kullanıyordu ondan mı acaba :d

31 mayıs 2019 18:04

7. Anonim8 şu an umutlandım ya gidip ben de alayım bari spreyden :dd:d belki de ışıktan öyle gözüküyodur bilemedim

31 mayıs 2019 18:08

8. Cevaplarınız için teşekkürler Süslüler. kendisi benim dürüst ve samimi bulduğum sayılı instagram ünlülerinden biri, yalan söylüyordur demek istemedim sadece spreyler hakkında hiç bilgim yok böyle bir etkisi var mı diye büyük şaşkınlık yaşıyorum sadece. cocobolinho'nun eski fotoğraflarını görünce de şüpheye düşmüştüm biraz. saçını boyamadığı halde saç boyası reklamı yapan youtuberlarımız var çünkü (bkz: Melisa beleli) ndjdjd Benim saçlarım doğal sarıydı son yıllarda koyulaştı neredeyse açık kumral oldu. İşe yarıyorsa bu spreyden almayı düşünüyordum. biraz açsa yeter benim için. Alacağım öyleyse

31 mayıs 2019 20:53