süslüler düzenli olarak gördüğünüz saçma rüyalar var mı?

ben hep bir şekilde iç çamaşırım düşmüş toplum içinde onu düzeltmeye çalışıyorum veya kalabalık bi yerde tuvalete giriyorum üstüm açılıyor vs. sürekli son flörtlerimi görüyorum. ya da üniversitede dönemin ortasına gelmişiz sınavlar başlamış ama ben sayısal derslerin hiç birini bilmiyorum hep böyle şeyler görüyorum 😂 ve sıkıldım artık. sizin var mı böyle rüyalarınız

1. Hep aynı labirentimsi terk edilmiş bir yapıda koşuyorum birini takip ediyorum kaybediyorum sonra onu. Bu yapı bizim annemle ben küçükken alışverişe gittiğimiz pazarın yanında neresi olduğunu da biliyorum hala da var orası ama neden orası onu bilmiyorum

28 temmuz 2024 15:37

2. Ben de giyinmeyi unutup disariya pijamayla, iç çamaşırıyla falan çıktığımı görüyorum bazen. Utanıyorum. Bilinç altında bir sıkıntı var demek ki.

28 temmuz 2024 16:03

3. Ss senle hemen hemen aynı ruyaları görüyorum. Birincisi ya iç çamasırla falan görülüyorum utanıyorum ya da tuvalet yaparken falan kapı açık kalıyor. İkincisi de sınavlar var mezun olacağız ben ya sınavı kaçırıyorum ya hazır değilim vs. Bunlar dışında da başka tekrarlayan ruyalar görüyorum, bıktım gerçekten

28 temmuz 2024 16:32

4. a3 ahaha yok artık süslü ya aynıyız resmen

kızlar hepinize kalp bırakıyorum. allah başka dert vermesin ama sinir bozucu bir durum gerçekten ben böyle rüyalar görünce gergin uyanıyorum çünkü

29 temmuz 2024 00:39