süslüler duygu özaslan düğününü pariste mi yapacak?

paris havalimanı diye konum attığı hikayede beyaz gamboçta gelinlik var da o yüzden soruyorum

1. Yes konsolosluga da gitmisler bugun sanirim evrak islerini hallettiler

11 haziran 2022 00:00

2. evet suslu bu konusulmustu daha once burada, bir suslu haziranda paris'te evlenecek hatta sato kiralamis demisti :d sato olayini bilmiyorum artik gorecegiz, birkac gune evlenir

11 haziran 2022 00:00

3. Gelinlik olduğundan nasıl bu kadar eminsin ki? Bir gece kıyafeti de olabilir.

11 haziran 2022 00:01

4. Eminim süslü ben de vakko dan almıştım daha yeni evlendim O kadar çok gördüm ki nerede görsem tanırım artık

11 haziran 2022 00:02

5. 3. anonim suslu gecenlerde duygu gelinlik denerken fotograf paylasmisti. perdenin arkasindaydi, sadece kafasini cikarmisti yani gelinlik denedigi belliydi. annesi ve arkadaslariyla gitmisti secmeye.

bugun paylastigi fotoda yanindakinin gelinlik oldugu da cok belli zaten, ayrica maxim de yaninda. tabii ki evlenmeye gitti kisacasi :d

11 haziran 2022 00:05

6. Evet paris’te evlenecekmiş.

ben de emily in paris’i netflixten izleyecek para bulamıyorum ay gülesim geldi ya. :d

11 haziran 2022 00:09

7. Vay be, gelin ata binmiş ya nasip demiş.

11 haziran 2022 00:10

8. Süslüm soruyla alakasız olacak ama vakkodan ne kadara almıştın gelinliğini? :) bi de kiralama da oluyo mu satın alma dışında?

11 haziran 2022 00:12

9. Süslü 28 bine almıştım en çok seçenek suadiye şubesinde var fiyatlar çok değişiyor, kiralama maalesef yok süslü

11 haziran 2022 00:13

10. herhalde vakko'dan alacak gelinliği süslü, ne yapsın bakırköy'deki gelinlikçilerden gelinlik mi kiralasın?

11 haziran 2022 01:20