süslüler erkekler niye kadınların poposuna bakıyor veya?

aranızda vardır muhakkak erkeklerin poposuna bakan niye yani? ne bileyim bikini mayo giyince tamam derim nasıl olduğuna bakıyordur ya da ne bileyim güzeldir poposu spor yaptığı belli olur ben de bakarım ne güzel diye. ama pantolonla falan anlayamıyorum. tam derdini seveyimlik soru ama gerçekten ne anlıyorlar diye düşünüyorum :d

1. bi kadin olarak erkeklerin poposuna bakiyorum. neden bilmiyorum da, guzel olmasi cok hosuma gidiyo. kadinlarinsa bakmam mesela

13 temmuz 2019 00:52

2. kasli guzel erkek poposu cok seksi geliyo iyi ki acmissin basligi ben de cozemiyorum cunku ahahahaha

13 temmuz 2019 00:53

3. Ya süslü düz olsa adamın poposu yok ihihi deriz güzel olsa amma seksi deriz arkadaş grubumda bir sorun var galiba :))) hoşumuza gidiyor herhalde mantıklı açıklaması yok.veya nasıl olduğunu hayal etmek de güzel oluyor:p

13 temmuz 2019 00:56

4. ben de erkeklere değil de kadınların poposuna bakıyorum, illa çıplak ya da bikinili olmasına gerek yok. sonuçta güzel popoda kotlar da güzel duruyor.

13 temmuz 2019 00:56

5. Şaplaklamak istiyordur yada istiyorumdur swh.Şaka bir yana kadın poposu erkeklere cinselliği en çok çağrıştıran şeylerden biri.Bu kadar basit aslında.Bakmayan erkek yoktur, çaktırmyanı vardır.Sevgiliniz de başkalarının poposuna bakıyor,babanız da.Aynı şekilde benimkiler de.Kendimizi kandırmayalım

13 temmuz 2019 08:45

6. bence sebebi biraz evrimsel. sıkı popo eşittir yüksek kondisyon oda eşittir iyi seks diye düşünüyoruz bence farkında olmadan.

13 temmuz 2019 15:07