süslüler eskişehir’e taşınmayı düşünüyorum. sizce rahat edebilir miyim güvenli mi?

izmir’den taşınacağım. deneyimlerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum süslüler.

1. Maddi açıdan bayağı rahatlarsınız bir de küçük yer olduğu için ulaşımınız kolay olur ama İzmir kadar sosyal etkinlik vs bulamazsınız ne yazık ki.güvenlik açısından sıkıntı yaşayacağınızı da sanmıyorum

17 temmuz 2021 22:01

2. Ben üniversite de ve sonrasında olmak üzere yıllardır Eskişehirdeyim sosyal aktivite açısından burada sorun yaşayan birini hiç duymadım valla. Ben olsam düşünmem bile. Eskişehirde yaşamak hem çok keyifli hem çok rahat. Üniversiteden sonra başka şehirlerde de yaşadım dönene kadar akla karayı seçtim.

17 temmuz 2021 22:04

3. Süslüler espark diye bir avmde çalışma durumum var. Son olarak bu mülteci olaylarından korkuyorum süslüler. Acaba sorun olur mu? Afgan Suriyeli çok var mı acaba?

17 temmuz 2021 22:12

4. Artılar: espark merkezde, arabasiz yaşamak kolay. kiralar izmire göre uygun. Güvenlik problemi pek yasanmaz.

Eksiler:Arkadaşınız yoksa çok sıkılırsınız. Büyük şehirden sonra küçük şehire adapte olmak zor oluyor. Bir de esince çıkıp deniz kenarında kafa dinlemek bence çok büyük bir lüks.

17 temmuz 2021 22:18

5. Hayır süslü Afgan mülteci burada çok yok İzmir'de daha fazla varlar diye biliyorum

İzmir'de nasıl giyiniyorsanız burada da öyle giyilebilirsiniz kimse kimseye karışmaz bakmaz

Araçsız da gezebilirsiniz

Uygun fiyatlı tatlı şehrimiz :)

17 temmuz 2021 23:32

6. cevaplarınız için teşekkür ederim süslüler <333 endişelenmeme gerek yok sanırım cünkü hepiniz aynı fikirdesiniz

18 temmuz 2021 00:48

7. Bazı mahallelerinde rahat edemezsin süslü, evini güzel bir yerde kiralamalısın öncelikle, Ha bi de kiralar çok arttı.

18 temmuz 2021 01:01

8. süslü güllük mahallesi nasıl acaba?

18 temmuz 2021 01:12

9. güllük öğrenci mekanı. sürekli gürültülü bir mahalle. sokaklardan sürekli araç geçiyor. park yeri arıyorlar. sessiz sakin bir muhit değil.

3 yıldır eskişehirde yaşıyorum. zaten eskişehirliyim, her sene gelirdim ama 3 yıldır aralıksız yaşıyorum. ankaraya taşınmak için fırsat kolluyorum vallahi 2 yıldır. öğrenci için iyi de çalışan için çok vasat bir şehirmiş.

18 temmuz 2021 11:49

10. Güllük yerine Eskibağlar ya da bahcelievler öneriyorum süslü