süslüler eve internet bağlatmak istiyorum, hangi servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz?

türk telekom ve superonline arasında kaldım, sizin memnun kaldıklarınız neler?

1. Superonline. Ttnet tamamen facia.

4 şubat 2019 22:18

2. ben yeni superonlinedan vodofone fibere geçtim süslüm şimdilik çok iyi gidiyor memnunum daha uygundu fiyatı

4 şubat 2019 22:20

3. Her ikisinin de facia olduğunu uzun deneyimler sonunda fark edip korka korka türknet e geçtik. Yaklaşık 6 ay oldu çok memnunuz

4 şubat 2019 22:21

4. Kablonet kullanıyoruz 2 senelik taahhüdümüz bitti 2 sene daha uzattık bi sıkıntı yaşamadım

4 şubat 2019 22:33

5. VDSL ve ADSL ise zaten superonline Türk Telekom alt yapısını kullanıyor. Fiber de ise kendi altyapısı. VDSL ve adsl için büyük bir fark olacağını sanmıyorum hangisi daha uygunsa onu seçin.

4 şubat 2019 22:36

6. Superonline baglattigimizda sozde fiber interneti ayda en iyi ihtimalle 15 gun kullanabiliyorduk. Surekli ya altyapi sorunu ya baglanti sorunu yasiyorduk. Kac kere su saatte sorununuzu cozmek icin teknik ekip arayacak yarin cozmeye gelecekler dendi ne arayan oldu ne gelen. Turk telekomda bir sıkıntı yasamadik henuz. Memnunuz.

4 şubat 2019 22:41

7. Ttnetten fiber olsun diye superonline’a geçtik iki kişi bağlanınca internet yavaşlıyor sözde fiber ama ttnet daha hızlıydı

4 şubat 2019 23:04

8. Ben de merak ediyorum, yaşadığım yerde fiber alt yapısı yok, türknet mi bağlarsam?

4 şubat 2019 23:05

9. Hepinize cevaplariniz icin tesekkur ederim süslüler kablonet vs. Bakmak aklima hic gelmedi onlarada bakacağım hemen. Siz hangi tarifeleri kullanıyorsunuz?

4 şubat 2019 23:18

10. Süslü ben de soruya kaynak yapayım. Türknet kullanan süslü, acaba siz hangi tarifeyi kullanıyorsunuz?

4 şubat 2019 23:23