süslüler ezgi fındık, eski sevgilisinin annesini ikna etmek için dubai’ye gitmiş diyorlar?

daha yeni birisi yağmur çevik’i sorunca storylerine bakayım dedim, bunu gördüm. bence o kadar da yapmaz gibi ya. siz ne düşünüyorsunuz

1. Muhafazakar değil diye istemediler ezgi'yi. Bence yalan haber.

Yağmur defalarca benim burada fake attığım olayları gerçek gibi anlattığı videolar çekti. En fazla 50 kişilik bir "haber ağı" var, ne söyleseler kapılıp gidiyor. Güvenilir biri olduğunu düşünmüyorum.

27 ocak 2024 13:48

2. (yazar: troll avcisi), sjkdhfkjsdhfd hangi hikayeleri "iddia" diye anlattı, çok merak ettim anlatır mısınız?

27 ocak 2024 14:05

3. troll avcısı cevap vermeyeceksen ne diye yazıyorsun böyle bir şeyi? çünkü yalan söylüyorsun.

27 ocak 2024 18:59

4. 7/24 sözlükte olmadığım için olabilir mi Acaba yçfanclub?

Afra mert fb dedim 2 saat sonra bana haber geldi onlar takılıyor dedi.

Duygu'nun düğününden önce büşra maxim'e yürümüş dedim 1 hafta sonra Büşra hoş olmayan şeyler yapmış düğünde dedi.

Duygu'nun düğün işbirliklerini yazdım videoya ss koyup gitti ekşi'den aldım dedi.

Sevgilisi danla'ya iş paslıyor dedim 2 gün sonra danla işbirliği almak için sevgili olmuş diye video çekti.

Mert pelin'in sevmediği birini ortak davetlerine çağırmış Pelin ortamı terk etmiş dedim yana yakıla Pelin kriz çıkardı mert'i sildi paylaşımları yaptı. Hayır o kadar sektöre hakimim diyor da bu ikilinin arasına para hariç hiçbir şeyin giremeyeceğinden gitmediğinde bihaber.

Sabancılar hande'yi yılbaşı öncesi isteyecek lafını da nazlı doğum yapınca söyledim. 40'ı çıkınca yani KASIM'da isteme var dedi.bebek Ağustos ortası doğdu, kaç 40 bu çık çık bitmiyor lol

Burada defalarca yazdım ya kendisi ya dm atanlar buradan da laf toplayıp "aneliz" "iddaaaa" adı altında içerik çıkarıyorlar.

31 ocak 2024 01:59

5. (yazar: troll avcisi), ksdhfskjd duygu özaslan'ı ilgilendiren iddialarını videolarında konu aldığını hatırlıyorum dkjshskf özellikle büşra'nın maxim'e yakışıksız davranışlarda bulunduğunu jess ile sunduğu programda ima etmişti. eğlendim troll avcısı, teşekkürler. <3

bilmediği konularda da takipçisinden bilgi alıp iki gün sonra ezelden beri o konuyu biliyormuş gibi ahkam kesmesi yok mu hahaha şaka gibi

31 ocak 2024 13:22