süslüler fal baktırıp daha önce çıkan var mı?

merve özkaynak ın videosundan esinlendim de süslüler çook eskiden annemin arkadaşı baktırmıştı kadın anneme sana ücretsiz bakacağın diyince annemde baktırmıştı pejxıduıed bazı şeyler gerçekten yaşandı yani babamın erken vefat edeceğini söylemişti,ablam nişanlanmaya adım atacaktı olmayacak demişti,olmadı. abim için sizden çok uzak olacak özleyeceksiniz böyle yurt dışı gibi falam demişti.daha o olmadı,benim içinde anneme okulu hızlandırıp evlenecek erkenden demişte,anlamamıştım bu ne demek?annemde hala anlamadı sadece hızlandırıp bitirip evlenecek demiş üniye daha bu yıl başladım 1 yıl mezuna kalmıştım kadının demek istediğini anlayan var mı ? şendkdjkd neyse süslüler merak ettim sizin böyle tecrübeleriniz var mı?falcı öneriside olur ya da komik fal anıları vs

1. Bunlara bu kadar kafa yorarsaniz zor biter o okul.

7 ağustos 2020 12:25

2. Fal iyi değildir. Ne olacağını düşünürseniz o ihtimali çekersiniz.

7 ağustos 2020 12:26

3. Şu an not ortalamam gayet iyi :) merak etme burada gırgır şamata olsun diye soru yazıyoruz her şeye muhalefet olmak zorunda değilsiniz.

7 ağustos 2020 12:27

4. A2 süslü bana biraz sallamasyon geliyor bazı şeyler evet çıkıyor ama bazı şeyler çok ütopik

7 ağustos 2020 12:28

5. Bence su şekilde olabilir ortalaman yüksekse örneğin ustten ders alır okulu bi dönem erken bitirebilirsin belki bunun gibi bi şeydir. Yani fallara çok itimat etmem açıkçası ben de arada öylesine bakıyorum ama anlık durumu belki gösterir de geleceğe dair tutması imkansız geliyor. Ancak gerçekten çok çok iyi bakabilen Allah tarafından mi diyim artık o yetenek verilen insanlar var. Bana da yıllar önce bi kadin ev oturmasindayken öylesine fal bakıp su şehirdeki okulu kazanacaksin demişti ben de hadi ordan ne alaka dedim ve o şehirdeyim shahaha. Onun dışında çıkan olmadı.

7 ağustos 2020 14:18

6. yaklaşık 6-7 senedir ateistim, fala da inanmam. 2018 yılında (bunu belirtmemin sebebini açıklayacağım) arkadaşımın yaşadığı şehirde 2 hafta kadar bulunmam gerekti onun evinde kaldım bu sürede, bana sürekli "yaaa x cafede biri varmış biliyormuş hep, ona fal baktıralım nolur" diyordu, ısrarlarına dayanamadım biraz da eğleniriz diye kabul ettim ve gittik. önce o baktırdı ama çıkarken suratı bembeyazdı. ben de içimden "yaa ne olabilir en fazla ne bilebilir, atıyor tutuyor" diye düşünüyorum içimden. içeri girdim 3 tarot kartı seçtirdi bir de kahve içmiştim önce kahveye baktı. bana biraz zaman ver deyip kahve fincanını 10 15 dk kadar inceledi sonra da anlatmaya başladı. ailemdeki spesifik sağlık sorunlarını bildi, o sırada çalıştığım iş yerindeki ekibi bildi, kendi sorunlarımı vs epey bildi aslında şaşırdım ben de.

tarıtu açınca bana 1 sene içinde adında ve soyadında "n" harfi olan biriyle tanışacağımı, bu kişinin benden yaşça biraz büyük olacağını ortak arkadaşım vasıtasıyla tanışacağımızı, bir sene içinde tanışıp evleneceğimizi söyledi. kişinin epey uzun boylu yapılı ve esmer olduğunu, farklı şehirlerde yaşadığımızı da belirtti. ben de heee tamam diyerek geçiştirdim. 2018 yılında başka bir kişiyle tanıştım, sevgili olduk ve çok kötü, toksik bir ilişkiydi. bu kriterlerin hiçbirine de uymuyordu üstelik. ben de kafadan attığını düşündüm.

şaşırtıcı olan şu ki faldan tam 1 sene sonra yani 2019 yılında şu anki nişanlımla tanıştım. adında ve soyadında "n" harfi var, farklı şehirlerdeyiz, aramızda 8 yaş var, esmer 1.92 boyunda, yakın bir arkadaşımın düğününde tanıştık. 8. ayımızda evlilik teklifi aldım ve kabul ettim. hala anlamlandıramadığım bir olay bu.

7 ağustos 2020 14:29

7. Anonim 6 acaba kime baktırmıştın?

10 ekim 2020 13:55