süslüler flört döneminizde sizden başka kızla konuşmadığını söyleyen başka bir kızın hikayelerini beğenen erkek hakkında ne düşünürsünüz?

hani sonuçta flört birbirini tanıma aşaması, birbirimize karşı sorumluluk yok mu dersiniz? bu arada kıza hiç yazmamış, hikayelerini beğenmiş sadece sanki kız pas verse ona da yazardı anlamı taşır mı bu?

1. Flört mlört diye her şeyin içini boşalttılar ya, artık sorumluluk yok bahanesiyle aynı anda 10 kişiyle de konuşsan ona buna da like atsan normal kabul ediliyor. Ben bu çağın insanı değilim ühühü(gizlinot: yaş 22)

8 nisan 2023 03:02

2. A1 süslümm galiba ben de değilim bu like olayına o kadar canım sıkıldı ki anlatamam. Bide bu kız hakkında tweet atmıştı zamanında evlenicem falan diye:(

8 nisan 2023 03:08

3. Bence mazisi olanla takiplesmemeli insan.

8 nisan 2023 03:22

4. Süslü kızın tek lafıyla koşa koşa gider mi bilmiyorum. Kızla çok çok az konuşmuşlar ufak bi nerelisin falan sonra kız buna görüldü atmış. Bu da gitmiş benimle flört ederken kızın paylaştığı hikayeleri beğenmis

8 nisan 2023 03:44

5. Ya kiz herhangi bir kiz olsa hadi bir yere kadar ama konusmuslar, sizin flort yavsak gibi evlenicem vs demis, kiz yuz vermedigi halde hala hikayelerini begeniyor. Birbirini tanima asamasi demissiniz bence yeteri kadar tanimis olmaniz gerekiyor su an su saydiklarinizdan sonra. Bir de butun bu ayrintilari siz nerden biliyorsunuz tabii?

8 nisan 2023 07:31

6. Diğerleriyle de flört ettiğini.

9 nisan 2023 10:04