süslüler frineds de monica chandler aşkı hangi sezonda başlıyor?

1. (link: https://www.google.com/search?q=spoiler+nedir+neden+yap%C4%B1lmamald%C4%B1r&oq=spoiler+nedir+neden+yap%C4%B1lmamald%C4%B1r&aqs=chrome..69i57.6819j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 link)

22 mart 2020 10:40

2. Her yerde aşklarının belli olduğu fotoğraf kesitleri paylaşılıyor yani buna da spoi diyosanız... 5. Sezon diye hatırlıyorum

22 mart 2020 11:23

3. Bin yıl önceki dizi evet, ve en meşhur popüler dizilerden herhangibir yerde friends yazdığınızda çıkan ilk materyal bu çifte ait. Hala nasıl gelip spoiler yazabiliyorsunuz gerçekten hayret.bu dizinin bir bölümünü bile izlemedim ama twitter instagram sayesinde çoğu şeyi biliyorum. Spoiler diye ağlamak için bayağı mağarada olmak lazım.

22 mart 2020 12:38

4. a2 boş yapma kardeşim hadi. spoilerı mı kalmış bu dizinin.

22 mart 2020 13:24

5. Offf buna da spoiler demek... Darth vader luke skywalker'ın babası :s:s:s

22 mart 2020 13:26

6. Titanic batıyor :s:s

22 mart 2020 13:28

7. 4. Sezonda ross'un düğünü için İngiltere'ye gitmişlerdi ve orda başladı diye hatırlıyorum

22 mart 2020 14:08

8. Süslüler harikasınız sjdjdkdk

22 mart 2020 14:50

9. Ay ben bu diziye başlarken hakkında zerre bilgim yoktu ki interneti aktif kullanan biriyim.

Bunun gibi birçok dizi ve filmden de spoiler almadım çok bilindikleri halde çünkü spoiler görebileceğim sayfaları takip etmiyorum.tanidigim biri paylaşım yaptıysa atlıyorum direk.konusu açılırsa izlwmediğimi söylüyorum.

Yani dizinin filmin ne kadar bilindiği,eski olduğu önemsiz.spoiler almak istemeyen almaz.sizin gibi dan diye yazanlar yüzünden görür ancak.

Bunun neyini savundunuz Allah aşkına.

22 mart 2020 15:10

10. ross ile emilyin düğünü için londraya gidiyorlar (phone hariç). orada monica çok bunalıyor yalnızlıktan. sonradan ortaya çıkıyor ki o odaya aslında joe için gitmiş, ama chandler vardı odada. orada başlıyor ama ilk sevgili gibi değiller. evlerine dönünce de görüşmeye devam edip kendileri de şaşırarak sevgili oluyorlar :)

22 mart 2020 15:21