süslüler hayat dönüm noktası yaşınıza baktınız mı ? kime baksam doğru çıkıyor ?

çok basit zaten aslında daha detaylısı var ama henüz onu öğrenemedim doğum tarihinizi gün ay yıl yazıp topluyorsunuz çıkan yaş sizi hayatta etkileyen bir olay yaşadığınız yaş.. çok basit olduğundan saçma gelmişti ama şuana kadar baktıklarımda gerçekten tam o yaşta bir olay yaşamış  babam işe girmiş çıkan yaşta, annem doğum yapmış, arkadaşımın boşandığı diğer arkadaşımın evlendiği yaş. benim yaşım daha 35 daha bir kaç sene var.  sizde bakıp tutup tutmadığını söyler misiniz merak ettim. örnek 22.03.1992 - 28 yaş  gibi

1. 37 çıktı 8-9 yıl var. hayatımın değiştiği nokta bir 18 yaş diğeri de mahvolmam 25.

19 ekim 2021 02:30

2. Öf  Bu anonim 1lere gıcık cevap verme zorunluluğu mı getirdi süslü sözlük moderatörleri?

19 ekim 2021 02:31

3. A2 sanırım aynı yaşlardayız 28 civarı

Çoğumuzun hayatı 25ten sonra kaydı galiba

19 ekim 2021 02:32

4. Süslü çok uykum var ondan mı anlamadım bu hesaplama işini ya :d Bilal'e anlatır gibi anlatır mısın neyleri topluyoruz çözemedim gahahaha

19 ekim 2021 02:33

5. Ben buna geçenlerde rastladım biraz ileri bir yaş çıktı henüz kendi adıma bir şey diyemem ama acaba tutuyor mu diye ailemin, yakın arkadaşlarımınkini de hesapladım ama tutmadı ne yazık ki.

19 ekim 2021 02:48

6. Hiç inanmam böyle şeylere ama baktım yine de. 29 çıktı. Şu an 35 yaşındayım. Evlendiğim kişiyle 29 yaşımdayken tanıştım. Hayatımın hem ilişki hem kariyer olarak düzene girdiği kendimi bulduğum yaş diyebilirim. Ama dönüm noktası der miyim bunlara bilemiyorum. Hayatın olağan akışı..

19 ekim 2021 03:00

7. Haklısın süslü herkesin yaşadığı şeyler evlilik anne olmak vs ama kişiden kişiye değişiyor kiminle anne olmak dönüm noktasıyken bir başkasından işe girdiği yaş başka yada bir şehire taşındığı yaş dönüm noktası olabiliyor her olay herkesi eşit derecede etkilemiyor

Neyse sizde tutmuş sevindim 😀

19 ekim 2021 03:23

8. nereden bakılıyor

19 ekim 2021 03:46

9. 33 çıktı çok merak ederim böyle şeyleri, bu yaşta iyi bir şey mi olacak yani şu an 29 yaşındayım ve aynaya bakıp kendime her gün kendine gelecek misin diye soruyorum.

19 ekim 2021 03:57

10. 29 çıktı. 29 yaşındayım. Ailemden birini kaybettim yakın zamanda. Hayatımın dönüm noktası olacak bundan sonra yaşanacaklar diye düşünüyorum.

19 ekim 2021 04:16