süslüler kardeşimle ayrı eve çıktık ve kardeşimin sevgilisi bize kalmaya geldi ben tatildeyim ve kardeşim çalışıyor. ?

sevgilim kardeşimin çalıştığı saatlerde kardeşimin sevgilisiyle aynı evde olmamı aşırı sorun ediyor. büyüttükçe büyüttü küfürler havada uçuştu. biz 5 yıllık sevgiliyiz kardeşim ise 3. ne yapacağı şaşırdı. o yanıma gelemiyor ve bu durum midemi bulandırıyor artık ayıp yani. evden gitsin diye başımın etimi yiyor. kardeşime böyl bişey asla söylemem. ne yapacağımı şaşırdım.

1. sevgilinizin sizin ev içindeki hayatına müdahale etmesine izin vermeniz başlı başına yanlış bence. yarın öbür gün bir arkadaşınız, kuzeniniz, dostunuz o bu şu gelse kıyamet kopacak demek ki. lütfen sizin sahibiniz değil, erkek arkadaşınız olduğunu ona anlatmaya çalışın. -bana kalırsa büyük olay cıkarırdım.- kardeşinizin sevgilisini gönderecek haliniz yok sonuçta orası sizin ikinizin evi, ortak eviniz. erkek arkadaşınızın buna karışmaya hakkı yok. lütfen kendinizi ezdirmeyin ve ona bu evin ortak bir alan olduğunu, kardeşinizin sevgilisinin o evde kalmasının çok normal olduğunu açıklayın. zira kendisi gelip kalsa böyle bir problem olacağını hiç sanmıyorum.

26 ekim 2017 00:10

2. Sevgilinizin kardeşinizin sevgilisinde özellikle gördüğü bir durum mu oldu? Bunu soruyorum çünkü eğer böyle bişey olmadıysa kendisi de sizin kardeşinizle yalnız kaldığında kötü mü düşünmeli acaba diye düşünüyorum. Açıkcası bana biraz hadsiz ve ağır olacak belki ama sapkınca geldi yaklaşımı. Hele de küfürler havada uçuştu diyorsunuz.

26 ekim 2017 00:10

3. Böyle kıskançlık yapan insanlarda hep kişi kendinden bilir işi durumu vardır. Aksine hiç rastlamadım... demek ki kendisi kardeşinizle baş başa kalsa pek de masum olmayacak. Ki 5 yılda yaptığı tek aşırı kıskançlığın bu olduğunu sanmıyorum.

26 ekim 2017 00:18

4. Kardeşimin sevgilisinden pek haz etmiyor. İlk defa bu kadar kıskançlık yapıyor hatta pek koskanmazdı. Sevgilisinin erkek arkadaşlarıyla tanışmamı asla istemiyor ve bugün tanıştım bi kaç tanesiyle. Ayrıldı benden buna katlanamam diyip. Anlayamıyorum niye böyle yapıyor. Gavat değilim bile dedi başbaşa kalamazsınız diyip durdu.

26 ekim 2017 00:57

5. Bence biraz empati yapmayi deneyin siz olsaniz sevgilinizin kardesinin kız arkadaşı ile aynı evde kalmasina izin verir miydiniz? Cevap evet ise güveniniz tam sorun yok ,normalde çok kıskanç bir insansa ilerde de benzer şeyler olabilir, bişey diyemem ama sadece bu konu ile ilgili böyleyse nedenlerini bilmek lazım.

26 ekim 2017 01:11

6. Sevgilinizi haklı buldum

26 ekim 2017 06:38

7. yorumlar şaka gibi. neyini haklı buluyorsunuz adamın? yani sizin yerinizde olsam küfürden çok kardeşimin sevgilisinden kıskanması rahatsız ederdi. baya büyük bir hakaret. kardeşinin sevgilisi yahu? daha ne olsun. ha kardeşinin sevgilisi art niyetli mi normal bir insan mı onu bilemeyiz ama bir yanlışı olursa da sizin haddini bildireceğinizi düşünmesi gerekmez mi zaten. bana çok ekstrem bir şey geldi kardeşinizin sevgilisinden kıskanması.

26 ekim 2017 11:11

8. Ahlak örf adet vs yüzünden değil de, ben sevgilisinin evine çöreklenen erkeklere sinir oluyorum ya. Hele ki bu kız evde tek yaşamıyor, evde ablası ile beraber yaşıyor. Bir insan neden o evle bağını kuran kişi ortamda değilken orada kalmaya devam eder ki. Ben bu durumu pek hoş bulmuyorum açıkçası. En başta kendisinin rahat edememesi lazım zaten. Sevgiliniz tamamen haklıdır demiyorum ama ben olsam ne alaka ki derdim sanırım, bunu sorun ederdim yani.

26 ekim 2017 17:59

9. Düşünsene klozette yabancı birinin boku var. Çıldırırsın...

26 ekim 2017 17:59