süslüler klasik parçalarla da kombinleyebileceğim 4 mevsim kullanılabilen ne çok ince ne çok kalın düz şal arıyorum. var mı önerisi olan?

kendimce birkaç markadan şal buldum ama kullanan süslüler yorumlarlarsa ya da yeni tavsiyelerde bulunurlarsa sevinirim. bulduğum şallar freshscarfs cozy viskon şal 50 dirhams ince pamuk şal 50 dirhams medine ipeği freshscarf pamuk viskon şal freshscarf monogram şal freshscarf medine ipeği (bu şal kalın sanırım?)

1. maalesef Ankarada yaşamıyorum anonim 1 :)

15 nisan 2022 23:57

2. Süslü freshscarfs'ın bahsettiğin model şallarından bir tek Medine ipeğini kullandım. Çok kalın değil her mevsim için uygun ama yaz için pek tercih etmiyorum ben günlükte.

Çizgi dokuma şalını aldım freshin yaz için, henüz takmadım ama dört mevsim takılabilir geldi bana. Ne çok ince ne çok kalın güzeldi.

Fifty dirhams markası için bir şey diyemeyeceğim çünkü çoook önceden aldığım şallar var elimde o markaya dair.

Ben 4 mevsim takılabilir deyince aklıma geleni sana söyleyeyim . Emproyal'in soft touch diye bir şal serisi var. Hem pamuk hem de çok ince değil. Yazın da kışın da çok rahat kullandım. Öneririm süslü.

16 nisan 2022 02:46

3. Anonim 3 çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Dediğin şallara bakacağım:)

16 nisan 2022 11:18