süslüler marka olmayan ama güvenilir ve gerçek deri çanta satan bildiğiniz siteler var mı?

instagramda bir site çıktı karşıma, bildiğimiz markalardaki deri olmayan çanta fiyatına gerçek deri? çanta satıyor. bana böyle daha mantıklı geldi ama site güvenilir mi bilmiyorum. sizin bildiğiniz böyle siteler var mı veya bu site sizce güvenilir mi? (link: https://baggyshop.store/ link)

1. keşke gerçek deri kullanmasan süslü. sırf senin aksesuarın için bir canlının derisinin yüzülmesi çok üzücü değil mi? kendini o canlı yerine koysana bi... 'gerçek deri' olmayan çok güzel ve kaliteli çantalar var. lütfen onlara yönel... sevgiler

6 haziran 2024 14:12

2. Süslü teşekkür ederim tavsiyen için. Sırf bir aksesuar için tabiki bir canlının acı cekmesini istemem ama gönderdiğim linkteki ürünler inek derisi. ülkemizde sırf bunun için ineklerin derisinin yüzüldüğünü sanmıyorum (yanlışsam düzeltin lütfen). Ya doğal yollardan ölen hayvanlardan ya da et amacıyla kesilenlerden alındıgını umuyorum. İkincisi ayrı bir tartışma ve hassasiyet konusu.

İlk defa deri bir çanta alacağım, daha önce inditex ve benzer skaladaki bazı yerel markalardan canta aldım ve bir sene sonra paramparça oluyor. Fiyatları da burdaki deri çantalara denk. Deri olmayan ama kaliteli marka önerisi varsa onu da dikkate alırım öncelikli olarak.

6 haziran 2024 14:20

3. Süslü çanta görselindeki bi foto kafamı karıştırdı araştırdım aynı çanta aliexpresste 166 tl görünüyor. Hem de suni deri

6 haziran 2024 16:13

4. Yani ben bi çanta beğenip ona bakmıştım attığın siteden.

6 haziran 2024 16:14

5. A3 hiç aklıma gelmemişti bu şekilde bakmak eğer aynısını fslan yapmadılarsa sahte demekki

6 haziran 2024 16:25

6. Bilmediginiz markalardan görmeden, dokunmadan almanizi tavsiye etmem. Ince ve kalitesiz gercek derinin üstüne PU kaplama yapip gercek deri diye satan cok yer var.

7 haziran 2024 08:21

7. Teşekkür ederim a4, evet vazgeçtim ya burdan