süslüler merhaba, dolandırıldım. yardımınıza ihtiyacım var?

dolap uygulamasından ürün satın aldım, faturalı dendi. bana replika ürün gönderildi. ben de kanıtları ile birlikte iade talebi oluşturdum. iadem reddedildi. dolap ekibi de karşı tarafı haklı buldu. halbuki her haliyle çakma olduğu belliydi ve kanıtlarım yeterliydi. bu durumda hakkımı nasıl alabilirim? 3000 lira kaybetmiş oldum. nereye şikayet etmem gerekir?

1. Teşekkür ederim süslüm, dolap ekibinden dönüş yok. En son neden reddettiklerini sordum. Bir şekilde peşine düşmek istiyorum. Bu arada satıcının adı soyadı ve numarası var elimde. Kargo kağıdının üstünde kalmış. Aradım ... siz misiniz dedim, evet dedi. Paramı geri isteyince ben değilim falan dedi. Nereye şikayet etmem gerekiyor bilemedim.

3 ocak 2022 16:41

2. dolap ekibine mail atarak tüketici hakem heyetine başvuracağınızı söyleyin. tw ekşi sözlük vb bilumum ortamda hem dolabı hem ilgili kişiyi etikeleyerek yazın.

dinsizin hakkından imansız gelir.

3 ocak 2022 16:43

3. Süslü teşekkür ederim. 3 gün inceleme süreci vardı. Süreç uzadıkça ben gerildim, o arada dolap destek ekibine yazdım ve siz çözemezseniz yasal haklarımı arayacağım dedim pek de sallamadılar. Bence zaten bakmadılar bile itirazıma. Nasıl şikayet edeceğimi bilmiyorum. Şikayet vara yazabilirim ama tüketici hakları için nasıl başvuru yapacağım ?

3 ocak 2022 16:47

4. Anonim 4 süslüm çok teşekkür ederim. Nefret ediyorum böyle insanlardan. Ya şu ülkede kimse mi işini düzgün yapmaz. Her attığımız adımda sıkıntı yaşıyoruz. Ben de bu ürünü satışa çıkarayım o halde, paramı kurtarmak için. Replika olduğundan emin olduğum ürünü nasıl orijinal gibi satabilirim ki? İçim el vermez insanları kandırmaya. Dolap sadece alacağı komisyonun peşine düşmüş anlaşılan

3 ocak 2022 17:01

5. Süslü çok geçmiş olsun öncelikle. dolabın kullanım sözleşmesinde yazıyor ya replika diyerek iade talebi kabul edilmiyormuş. Almadan önce detaylı fotoğraflarını görmüş oluyorsun ve kabul ederek alıyosun çünkü ürünü aldığında alıcı da değiştirebilir sahtesiyle. Sanırım birkaç böyle olay olmuş satıcıyı korumak için kural getirmişler o yüzden hakkını arasan da bi şey çıkmaz satışa koy bence. Ben en küçük detayına kadar resim istiyorum almadan bu yüzden

3 ocak 2022 17:15

6. bana da sahte ürün satıldı bi de satıcı dalga geçti benimle tekrar koy sat banane falan. şikayet iade falan baya kovaladım ama dolap ekibi asla dönmedi :) iadem kabul edilmedi. ürünü geçen hafta birine sattım. durumu da açıkladım dolaptan aldığımı replika olduğunu ve fiyatı da baya ucuz tuttum. kadın koku orijinal kokuya benzemiyor diye iade açmış ve kabul edilmiş sfkskdkdk inanamıyorum yani benim iadem kabul edilmedi. salak saçma iğrenç bi sistemleri var bıktım artık çöpe atıcam gelir gelmez o parfümü de allah belasını versin.

3 ocak 2022 17:17

7. A4 e katılıyorum trendyolu da mutlaka etiketleyin, ayrıca yaşadığınız olumsuz deneyimi instagramda gönderilerin altına yorum olarak da yazabilirsiniz

3 ocak 2022 17:17

8. Süslüler fatura vardı zaten ama ürün faturayı karşılamıyor. Dolap destek ekibi de satışa çıkart diyor, faturalı diyor. Ben de durumu izah ettim replika olduğunu bildiğim bir ürünü satışa koyamam ayrıca yine iade talebi olursa o zaman ne yapacaksınız diye. Ürünü değiştirmiş. Replikasını satmış bana

3 ocak 2022 17:29

9. Süslü ne yazık ki tek bir iade talep hakkı var, onu da ilettim. Orijinal ile ürünü Yanyana koyup bütün farklarını da yazdım. Sadece replika demedim. Dikişlerine kadar bütün detayları çektim. Ürün faturalı orijinal dediler sadece. İyi de ürünü benden alıp kontrol etmedin ki. Görsellerle anlaşılacaksa benim yolladığım görseller ürünün ne kadar çakma olduğunu gösteriyordu zaten . Bok çukurunda boğulurlar inşallah. Ben o parayı çok mu kolay kazanıyorum sanki, emeğimi çaldılar resmen.

3 ocak 2022 18:05

10. Ay resmen b*k dedim özür dilerim. Normalde dışkı derdim nasıl çıkmış ağzımdan adgsf

3 ocak 2022 18:05