süslüler merhaba,oversize sweatshirtleri çok seviyorum. basketbol,amerikan futbolu tarzı sweatshirtleri nereden alıyorsunuz?

nba takimlarinda golden state i tutuyorum ondan bir tane sweatshirtim var. şimdi bir tane daha alacağım ama bu tarz başka bulamıyorum. bütçem max 150 tl civarı. kışın sürekli sweatshirt giyiyorum. genelde h&m erkek sweatshirtlerini de seviyorum. bazen koton erkek bölümünden de güzeller çıkıyor. h&m e giremiyorum şuan haricindeki yerlere baktım. 2 tane bulabildim sadece. oversize sweatshirt önerilerinizi bekliyorum süslüler

1. Soruya soruyla karşılık vermek gibi olmasın ama golden state sweatshirt ü nereden edindiniz, ben de boston celtics li arıyorum da.

30 temmuz 2019 20:41

2. Ne demek süslüm. Burdan alıyorum (link: https://www.usateamfans.com/boston-celtics link)

30 temmuz 2019 20:47

3. Ben de tam usateamfans demeye gelmistim. Basketbol oyuncusuyum oradan yakinda celticsli sweat alacagim. Siz golden state'liden memnun musunuz acaba? Yikandikca deforme oldu mu?

30 temmuz 2019 20:48

4. süslüm bütçen çok yoksa sosyete pazarlarına bakmanı öneriririm. vintage butiklerde 100 tlye satılan defolu pumaları,hummelları vs butiklerin sahipleri pazarlardan alıyor. sabah erken vakitte gidersen uygun sweatshirtler bulabilirsin. bende nfl sweatshirtü var çok seviyorum. bu tarz çok fazla ürün var,hem de çok ufacık bir defoya,genelde hiç gözükmüyor defoları.

30 temmuz 2019 20:49

5. Memnunum süslü. İçi de çok güzel sıcak tutuyor. Benimkisi lacivert üstüne sarı yazılı 9-10 kez belki daha fazla yıkanmıştır hiç solma olmadı ne yazılarında ne kendisine. Öneririm kesinlikle. (yazar: wabisabi)

30 temmuz 2019 21:14

6. Anonim 4, öneriniz çok iyiymiş ancak küçük bir şehirde yaşıyorum. Sosyete pazarı yok şehrimde normal pazarda istanbul pazarı kısmı oluyor ama hiç sweatshirt görmedim maalesef süslüm.

30 temmuz 2019 21:16

7. Teşekkürler soru sahibi süslü

30 temmuz 2019 21:41

8. Anonim5, benim bir tişörtüm var ama uzun geldiği için elbise olarak giyiyorum maalesef. Bir yıpranma olmadı ama çok giydim sayılmaz o yüzden olabilir. Defactoya bakacağım süslü sağolun

30 temmuz 2019 23:51