1. Haklisin. Bisey deme sadece bekle :) ilk darladigi an da cevap verme sallama o ss aldigin yaziyi at hani ask konusmayacaktik? Diye
- süslü
- bürokrasi
- diğer
- linki kopyala
- şikayet et
süslüler merhaba sizce ben mi çok bencilce düşünüyorum arkadaşım ile ilgili nasıl bir tavır takınmalıyım?
süslüler arkadaşımın okul başladığından beri sevdiği biri var ama hiç ilişkileri olmadı çocuk bir kaç kez geldi gitti öyle kafasına göre.arkadaşım aylarca bu çocuğun her seyini sabah akşam bize anlattı ailesini arkadaşlarını takip ettiği kişilere alrabalarına kadar.çok sıkıldık ama seviyor diye bir şey demedik.benim de bir kaç ay önce ilişkim bitti eski sevgilim yakın arkadaşıma yazdi yazma sebebi de benim.(sevgilimin ona benim için yazması yanlış direkt bana yazmalı farkındayım.)bu olayın olduğu gün arkadaşımın eskisi galiba yeni birini bulmus stalktan anladık.ama arkadaşımdan sonra kaç kız buldu yani bunları sorun yapan biri değil.birden dedi ki artık aşk konuşmak yasak vs.kendisi birisiyle konusunca hemen anlatiyo vs ama ben hala unutamadım ve konusu açılınca konusuyoruz bize sadce salla boşver vs diyor.aylarca anlatan sürekli darlayan ben miydim?ben zaten öyle konusu açılmayınca bi şey demiyorum ve sürekli anlatmiyorum anlatsam da kısa tutuyorum.kendisinden bu yuzden soğudum sizce haklı mıyım?
- cevaplar
- linki kopyala