süslüler netlerim neden asla yükselmiyor?

sınava 10 gün kaldı ve hala istediğim netlerde değilim. konu eksiğim yook, bu zamana kadar hayvan gibi çalıştım tyt istediğim gibi neredeyse ama ayt istediğimden 20 net daha düşük. şu zamanlarda sadece deneme çözüp yapamadığım sorulara bakıyorum daha ne yapabilirim ki yükselsin? ayt kısmında biyo kimya fulle yakın yapıyorum 1 veya 2 yanlışım çıkıyor ama fizik 3 net falan o yüzden fen hep 20 civarı oluyor matta da hep 20 yapıyorum ama matematikte biliyorum bütün konuları neden yükselmiyor geometrim kötü baya 3 net falan yapıyorum. of çok mutsuzum burdaki insanlar bana nasıl yardımcı olsun di mi of napıcam ben

1. Süslü cidden çok soru çözdüm matematikte 2 ayt kaynağı bitirdim ve tonlarca branş denemesi çözdüm. Ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Geometriye çok çalışmadım ama onu kabul ediyorum.

4 haziran 2019 14:06

2. Süslü 2 kaynak çözmek konu bitirmek olmaz ki sen konuyu biliyorsan full yapman gerekir. Bilmek budur çünkü demek ki bildğini zannediyorsun. Çok fazla soru çözüp tüm soru tiplerine hakim olman gerekiyordu.

4 haziran 2019 14:14

3. Piyasadaki neredeyse tüm denemeleri, her dersten de en az 3 ( matematik geometri 5-6 olmuştur) bitirmiştim. 11k geldi sayısal ona rağmen :/ maalesef biraz sınav heyecanıyla da alakalı işler bunlar

4 haziran 2019 14:15

4. Süslüm fizik adına size tavsiyem daha sözel konulara (modern fizik, ışımalar, görecelik vs) bakın. Denemelerde çıkan soru tipleri kısıtlı onların, öğrenince soru kaçırma ihtimali çok düşük oluyor, net arttırırsınız

4 haziran 2019 14:18

5. Of çok üzüldüm şu an. Hedefim 20 bindi artık değil..

4 haziran 2019 14:19

6. Ama ben hiç zamanımı boşa geçirmedim süslüler her dersten 2 şer kaynak çözdüm anca zaman yetti. Demek ki biraz daha az uyumam gerekiyordu :( bilgisayar mühendisliği istiyordum ve ilk senem. Bir daha hazırlamayı hiç düşünmedim çünkü bir an önce kurtulmak istiyorum. Yani istiyordum ama olmayacak gibi. Olursa da 100 binlik yer olur zaten :(

4 haziran 2019 14:21

7. Çözemediğim soruların videosunu izleyince aslında çok küçük ayrıntıları kaçırdığımı fark ediyorum. Bu konuyu bilmiyorum mu demek sizce süslüler?

4 haziran 2019 14:23

8. Tyt 85 yapıyorum ama geçen senenin tyt sinde 93 yaptım yine o kadar kolay olursa 90'ı rahat geçerim. Ayt ise 45 yapıyorum. Bu arada teşekkür ederim süslüler cevap verdiğiniz için :(

4 haziran 2019 14:28

9. Senin sorunun soru çözümü değil konular tam oturmamış çünkü hepsini hakkıyla bilen insan fuller. Öyle onlarca soru bankası çözmene gerek kalmaz konuyu gerçekten öğrenince ama bizim öğrenciler ezbere kaydığı için onlarca kaynak bile az gelir. 10 gün az değil, eğer süreyle ilgili bi problem yaşamıyorsan sınavda konu çalış. Bunda da iki teknikten birini uygulayabilirsin. Ya en çok çıkan ve senin berbat sonuçlar çıkardığın bir-iki konuya abanırsın; ya da iyi olduklarının üzerine gidip fullemeye bakarsın ki konuları iyi bildiğin için 10 günde hepsini tekrar edersin. Soru çözmen eksiklerini kapamayacaktır, kapasaydı şimdiye kadar kapardı. Böyle en kötü 5-6 net yükseltir.

4 haziran 2019 14:30

10. Offf gelmiş yine 2 kaynak azcılar. Bunu diyen net ezbercidir. 2 kaynak gayet yeterli. Önemli olan deneme çözmek. Süslüm ben kötü durumda oldugunuzu düşünmüyorum. Kalan 10 gün için harika bir program yaparsanız üzülmezsiniz bence. Ben de konuları bitmiş bi tmci olarak 20 nete ulaşmaya çalışıyorum. İnanıyorum da. Siz de inanın

4 haziran 2019 14:34