süslüler omlet yemek istiyorum ama pişirirkeki kokusu midemi bulandırıyor bunu önlemek için neler yapabilirim ?

1. 1-2 yk süt ekleyip çırp içine yeşil soğan ya da sevdiğin diğer yeşillikleri ekleyerek pişir kokusu azalır zannımca

10 mayıs 2021 18:36

2. ben omletime mutlaka süt koyuyorum ve dümdüz süt+yumurta şeklinde bir omlet yapmıyorum. hindi füme, dereotu, maydonoz, peynir vb. sevdiğim şeyleri ekliyorum mutlaka çok daha lezzetli oluyor ve koku almıyorum. benim favorim hindi füme+kaşar bu ikiliye eğer evde varsa donmuş mısır eklemeyi de çok seviyorum aklında bulunsun süslüm çok güzel oluyor.

10 mayıs 2021 20:23

3. Teşekkür ederim süslüler verdiğiniz tarifleri deneyeceğim.

10 mayıs 2021 20:53

4. Ben de peynirli yapıyorum ama bol beyaz yağlı tuzlu ezine olacak böyle normalde yumurta beyazı yiyemem kokusundan bu şekilde anlamıyorum pişerken karıştırıyorum böyle kremamaı bir hal alıyor fazla pişirmiyorum üstüne de kırmızı biber ya da karabiber serpiyorum süs olarak

10 mayıs 2021 21:09

5. Ben de süt demeye geldim süslü ancak omlet kızarmasın sütlü olunca ekstra kötü kokuyor. Ben de sütle çırpıp tavaya döktükten sonra kapak kapatıp pişiriyorum tam pişince kızarmadan alıyorum hiç yumurta kokusu gelmiyor.

11 mayıs 2021 00:10

6. A4 evet baharatli tadini da guzellestiriyor. A5 kapak hic aklima gelmemisti ahaha asiri mantikli gercekten engeller

11 mayıs 2021 00:19