süslüler orijinal kaç parfümünüz var, kaç tane olması gerekir sizce?

parfüm almalara dayanıyorum şimdilik üç tane orijinal parfümüm var. acaba bu kasım ayında bir tane alsam mı yoksa bunları mı bitirip öyle mi alsam diye düşünüyorum.aldığım parfümü en fazla üç defa sıktığım için kolay kolay bitmez

1. süslü valla orjinal black opium ve modern muse var ama açıkçası ne yayılımlarını beğeniyorum ne kalıcılıklarını. Kokular evet güzel ancak kalıcı olmadıktan sonra saçma yani sürekli parfüm mü taşıyacağım ben yanımda sonuçta. O yüzden çok beğensem de artık orjinal almamaya karar verdim. Belki çook çok özel ve güçlü koku olursa alırım ama artık ciddi pahalılar.

12 kasım 2024 15:47

2. 8 tane designer marka parfümüm var birisi çok şükür bitmek üzere onu tekrar alıcam. 2 tanesini aldığıma pişmanım açıkçası kullanmıyorum doğru dürüst. O yüzden parfüm alacaksan içine sinsin önce benim gibi almam gerek diye düşünüp alma. Daha yılbaşı indirimi var sırada.

12 kasım 2024 15:48

3. 2 şişe 212 sexy (biri daha açılmadı) (2 100lük)

2 şişe valentino born in roma (bitmek üzere son 10ml kalmıştır+100)

2 şişe lancome la nuit tresor (30+100)

roberto cavalli edp

burberry london

armani ocean di gio

fragonard belle cherie

chloe signature lumineuse

paco rabanne olympea intense

lancome la vie est belle intensement

estee lauder bronze goddess

elizabeth arden 5th avenue nyc

yves rocher monoi

yves rocher evidence

atelier rebul istanbul

böyle bakınca da baya varmış oysa ki bana 3 tane gibi gözüküyolar yemin ederim. bu ara gerçekten bokunu çıkarttığımı hissediyorum içim bi huzursuz da neyse ödenir allahım ödeme gücü ver kldfgkjf :dd bu arada bence 1 tane yazlık 1 tane de kışlık olmalı. böyle olmasını istiyodum bi yerden sonra ipin ucu kaçtı anlamadım.

almak istediğin parfüm değişik bir şeyse bence al

12 kasım 2024 15:49

4. ya aslında mesela ben de bi yaz bir kış bir de özel günler için istiyorum ama onlar da çok iyi olsun ve imza kokum olsun istiyorum. Ancak ne yazık ki bulamadım öyle bir parfüm henüz.

12 kasım 2024 15:52

5. alla alla a1 aslında black opium çok güzel bi koku + kalıcı da. hatta aqua di polonun la roccası vardı bende bir ara o bile kalıcıydı ya. şişen yeni mi?

12 kasım 2024 15:57

6. süslü bana babam her yurtdışına çıktığında getiriyor o nedenle birkaç parfümüm var ama hepsini açmamaya çalışıyorum.

elimdekiler;

* burberry goddess (günlük olarak bunu kullanıyorum gerçekten çok hoş bir koku)

* mugler alien (bana aşırı ağır geliyor fakat çok kalıcı ve ne zaman sıksam en az 2-3 kişi parfümümü soruyor ondan özel günlerde ya da akşam dışarı çıkacaksam sıkıyorum çünkü çok pahalı boşa gitsin istemem sjdj)

* chloe nomade ve signature (bunu ikili set olarak almıştım fakat bence iki koku da çok sıkıcı kokular)

* guerlain 5'li parfüm setini almıştım bunu daha denemedim açıkçası

* yine lancome'un da 5'li seti var fakat bunu da daha açmadım

12 kasım 2024 15:59

7.  Çok sağ olun çok güzel bilgiler, benimde aklımda lancome hypnose ve jo Malone wild var. Hypnose daha önce kullanmıştım çok güzel parfümler kullandım ama sanki daha güzel parfümler kullanmama rağmen o farklı geliyordu. Jo Malone da tam benim tarzıma uygun sade, çok şıkır şıkır değilimdir.

12 kasım 2024 16:02

8. Selenice valla herkes öyle diyor ama ben hiç o kadar kalıcı ve yayılımı iyi hissetmedim. Black Opium - Eau de Parfum (etrafı pullu ortası pembe şişe) , Sephora'dan almıştım.

12 kasım 2024 16:04

9. bu sıralar sephoradan alışveriş yapan arkadaşlarımın da kalıcılık konusunda şikayetleri var. örneğin olympea kadar öldürücü silaja ve kalıcılığa sahip bir parfümün sephoradan yeni alınmış şişelerinde inanılmaz bi kalıcılık problemi var. paranoyak edecekler insanı ya

12 kasım 2024 16:23

10. ss süslü jo malone markasını çok severim ama bir parfümden beklediğim şey yüksek performans olduğu için ve bunlar da edc formunda oldukları için o kadar para vermek açıkçası zoruma gidiyor. 50lik şişesi 3790 tl yani az değil gerçekten tabi bilemiyorum kalıcılığı vs nasıldır ama çok yüksek performans bekleyemiyorum eau de cologne bir parfümden. bu senin bütçene bağlı biraz da. hypnose'a para veririm ama :D onu destekliyorum.

12 kasım 2024 16:27