süslüler projede kullandığım görselin kaynağını da kaynakçaya eklemem gerekir mi ?

direkt olarak metinden alınan kısımlar için zorunlu olduğunu biliyorum. görsel kullanırken de yapmak gerekiyor mu ?

1. gerekiyor diye biliyorum süslü. direkt fotoğrafın altına yazıyla yazman gerekiyor sanırım.

24 haziran 2020 01:03

2. Çok teşekkürler anonim 1 süslü ekleyeyim öyleyse.

24 haziran 2020 01:07

3. ekle bence de süslü. eng102 dersinde sunumla ilgili bilgiler vs veriliyordu çünkü oradan aklımda kalmış, kolay gelsin ben de ödev yetiştirmeye çalışıyorum bir yandan worde yazıyorum bir yandan burası :D burada ne işin var o zaman dersen, bağımlılık :/

24 haziran 2020 01:15

4. Ahaha süslü sana da kolay gelsin. Ne işin var diyemem çünkü ben de aynı bataktayım. 5 dakika ödev 1 dakika süslüde sayfa yenileme..

24 haziran 2020 01:22

5. hahahah aynen öyle süslü sayfayı kapatıp kapatıp tekrar açıyorum süslüyü, bir de salak gibi her soruyu takip ettiğim için onların bildirimleri geliyor sürekli :D bir de bu ödevi bitirdikten sonra yarın saat 3te başka bir dersimin sınavı var, şu an yaptığımın da son teslim tarihi yarın saat akşam 6 ve daha dün vermişti dün de sağlık sorunu nedeniyle yapamamıştım falan :( 1 saate bu ödevi bitirip atıp uyuyacağım sanırım, yarın da 9 gibi kalkıp sınava kadar çalışşam yeter herhalde. bu dönem bir bitemedi ya :((

24 haziran 2020 01:27

6. Çok fena sıkıştık süslü aynı durumdayım geceden sabaha ödev yetiştiriyorum. Verdikleri ödevler de az buz değil. Hangi ünidesiniz merak ettim. Ben marmara'dayım genelde başka üniden arkadaşlarım çoktan bitirdiler dönemi.

24 haziran 2020 01:35

7. benimki pek bilindik bir üni. değil süslücüm izmir ekonomi üniversitesi. umarım ikimiz de bütün derslerimizden geçeriz süslü ne güzel oluur <3

24 haziran 2020 01:38

8. Umarım süslü <3 tekrardan kolay gelsin.

24 haziran 2020 01:54

9. süslü benim ödevim bitti şimdi, umarım senin de bitmiştir rahatsındır :) benim üstümden baya bir yük kalktı, yarınki sınava pek çalışamadım ama uykusuz da girmek istemiyorum o yüzden şimdi uyuyup yarın 9'da kalkacağım inş :D

24 haziran 2020 03:50

10. Benim beynim aktı mecburiyetten bıraktım şimdi. Sınavında başarılar süslü.

24 haziran 2020 05:06