süslüler robot x lazer hakkında bilgisi olan yaptıran var mı? faydasını gördünüz mü? tüylerim tamamen yok olmasa da olur yeter ki batıklar ?

1. Süslüler internette eski tarihlerde yazanlar olmuş ama deneyim adına bir bilgi bulamadım. Yani acıtması,tüyleri döküyor mu? Tüyler kısa sürede tamamen yok olmaz biliyorum,şu batık olayı ve gürlüğü azalsa kâfi

28 haziran 2021 15:44

2. Süslü bu makineye bir türlü ısınamadım valla ablam gitti kesinlikle ise yaramadı bikini özellikle dökülmüyor bile. Ben bacak yapıyorum benim tüylerim çok kalın ve siyah iki defa yaptım döküldü bi 20 gün kadar ama yine çıktı ciliz bir şekilde. Bence tamamen yok olmaz ama zamanla incelir azalır. Üstüne biraz daha koyup Alex candela yaptır süslü ben koltukaltima onu yapmıştım şimdi temiz çıkmıyor tüyüm. Ucuz diye bacakta robotx tercih ettim ama param olsa durmam alex yaparım. Zaten herkes robotx in ipl gibi olduğunu asla tamamen dökmeyecegini sadece incelip geç çıkacağını söylüyor.

28 haziran 2021 16:45

3. Teşekkürler süslü,o zaman ben Alex diye haldır huldur girişmeliyim anlaşıldı. Benim belli yerlerde var belli yerlerde yok tüyler ama bu çilek bacak görüntüsü beni yordu. Genitalde de batıklar.. bunun seansı çok uygun gelmişti bana diye acaba yaptırsam mı diye düşündüm ayda 1 falan. Anlaşılan kaliteli olmadığından ucuz demek :(

28 haziran 2021 20:27