süslüler saçım asla boya tutmuyor nedeni ne olabilir?

saçlarımı uzun yıllar siyah kullandım geçen yaz sıkıldım kendim açtım saçlarımı 2 seferde açtım platine kadar açılmadı turuncu sarı arası oldu kestim yaklaşık 10 cm yanıklar gitti. ama ondan sonra ne boyasam aktı boya en fazla 1,5 2 hafta saçımda kalıyor her seferinde iğrenç bir turuncuya dönüyor. garnier kullandım , koleston kullandım. en son nebioğlundan sipariş verdim. indola kumral boya ve 0.11 turuncu önleyici aldım dün boyadım harika oldu çok beğendim ama korkuyorum bu renkte akacak:/ bu arada kuaföre neden gitmedin diyenler için 6:7 kuaförden fiyat aldım 500 liranın altında fiyat almadım. sokak arası kuaförde dahil. sizce ne yapmalıyım? neden akıyor? artık psikolojim bozuluyor. tupturuncu rengi görünce

1. Saçlarınız maalesef yanmış. Yanan saç kesinlikle boya tutmaz. Siyah bile akıyordu bende. Tamamen kestirerek kurtuldum.

21 haziran 2019 14:49

2. Oryalden sonra boya zor tutunuyor saça zaten bir de turuncu kalınca hiç tutmuyor boya. Ben saçlarımı yıllardır açıp mora boyuyorum biraz turuncu kalsa ordaki boya hemen akıyor.

21 haziran 2019 14:51

3. (link: https://eksiup.com/p/9h37642pqd6x ) bu turuncu akmış hali

21 haziran 2019 14:52

4. (link: https://eksiup.com/p/5q376457yfzd )

21 haziran 2019 14:54

5. Ya süslüler ağlayacağım başka çözümü yok mu ya :/

21 haziran 2019 14:55

6. Aldığın turuncu giderici boyayla cila yapmayı denedin mi süslü?

21 haziran 2019 14:58

7. Süslü boyanın içine bir fındık büyüklüğünde kattım dün. Ama cila yapmadım nasıl yapılıyor ve nasıl bir etki bırakıyor ?

21 haziran 2019 15:00

8. Suslu madem turuncu oluyor kizila bakira falan boyayin? Ayrica ben rengi sevdim ginger gibi duruyor :)

21 haziran 2019 15:01

9. Süslü Hiç yakışmıyor en sevdiğim renktir kızıl ama İnan o kadar kötü duruyor ki bende arkadan çekilmiş fotoğraf koydum 😂

21 haziran 2019 15:08

10. Boyadan çok azıcık hazırlayıp saç kremiyle maske yapabilirsin evde varsa mor şampuan da ekleyebilirsin içine şart değil ama

21 haziran 2019 15:17