süslüler saçlarımın güzel kokması için neler yapabilirim ?

banyo yaptıktan sonra evet güzel kokuyor ama saçımı düzleştirince hiç koku kalmıyor hatta çok kötü kokuyor. saçımı düzleştirdikten sonra  yağ filan da sürüyorum ama yok. buna çözümünüz var mı ? varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

1. Süslü saçın yapısında protein vardır, ısı işlemi proteinin yapısına zarar verir bu da o kötü kokuyu yapar. Saçınızı ısının zararlı etkilerinden ne kadar korursanız o kadar az kötü kokar. Ya çok daha az invasive bir maşa alacaksınız ya da saçınızı mümkün olduğunca ısıdan kurturacak işlemler yapacaksınız

22 eylül 2021 23:40

2. Kötü kokudan kastım süslüler düzleştirici kokusu olur ya o şekilde. Baybliss in düzleştiricisini kullanıyorum. pandemi dolayısıyla o kadar sık düzleştirmiyordum süslüler. Dediğiniz maskeleri deneyeyim. Mis gibi koksun istiyorum ama yok valla olmuyor

22 eylül 2021 23:48

3. saçlarım hem ince telli, hem sürekli açık kullanıyorum hem de sigara tüketiyorum. bu kombinasyonlar yüzünden biir sürü şey denedim ama çoğunun kokusu saçımdı kalmadı, bir ara bunu baya dert etmiştim :d davines in saç maskelerinin kokusu açık ara çok kalıcı. sanki kuaförde bir bakım yaptırmışım da hoş bir kokusu kalmış gibi en iyi böyle tarif ederim herhalde. sadece kokusu için almaya değer mi emin değilim fiyatları yüksek ama denemek için mini boylarına bakabilirsiniz, özellikle renaissance circle favorim saçı yağlandırmadan yumuşacık yapıyor taramama bile gerek kalmayacak kadar açıyor. cake in kuru yağı ilk yarım saat çok ağır ve alkollü kokuyor sonra saçta tatlı hoş bir koku bırakıyor. koku hassasiyetiniz yoksa ona da bakabilirsiniz. son olarak bence en temel yapılacaklar şey saçı sürekli açık bırakmamak, evdeyseniz veya dışarıda yolda vs mümkün olduğunca toplu kullanın

23 eylül 2021 00:05

4. Çok çok teşekkür ederim hepinize süslüler. Hepsini denemeye çalışacağım. Umarım bir sonuç alırım

23 eylül 2021 09:22