süslüler selam hamilelikte çatlaklar için hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım ?

sizce tüylenme yapar mı ? böyle bir deneyimi olan var mı? göbekte kıl tüy problemi olan bir insanım.

1. Elimde şu an weledanın hamileler için olan yağı var onunla Hindistan cevizini dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum ama bitince sizin dediğinizi de denerim.

28 ağustos 2021 23:01

2. Arkadasım badem yağı sürmüstü ve tüylenme yasamıstı süslü, ikisi de hemen hemen aynı etkiyi gösterecektir diye düsünüyorum, bunun için üretilen kremleri deneyin isterseniz. Saglikla kucaginiza alirsiniz umarim

29 ağustos 2021 02:55

3. Merhaba hayırlı olsun süslüm. Tüylenmeyi arttırmıyor. Hamilelikten dolayı oluşan göbek tüyleriniz sonradan düşüyor zaten. Ben 4-5 arkadaşımın önerisiyle hindistan cevizi yağı ve kakao yağı karıştırarak sürüyorum. Hepsi de hiç çatlaklarının olmadığını söylediler. Başka yağları sakın alma yetersiz dediler. Gercekten mustelanın yağı bio oilin etkisi geçerken hindistan yağı kakao yağı karışımının nemliliği duş alasıyabkadar geçmiyor.

29 ağustos 2021 05:07

4. Anon3 ve anon4 çok teşekkür ediyorum. Cevaplarınız İçin de ayrıca teşekkür ediyorum.

29 ağustos 2021 12:37