süslüler sizce a kesim gelinlik çok mu demode?

yakında düğünüm var, gelinlik bakıyorum. yakınlarımdan fikir alıyorum. genelde elbise gibi modeller öneriliyor ama ben gelinliğin gelinlik olduğu belli olsun istiyorum. böyle çok kabarık değil ama a kesim olabilir mesela. insanlardan çok iyi tepkiler almayınca da biraz hevesim kırıldı. var mı şöyle çok gösterişli olmayan ama gelinlik gibi duran gelinlik önerileriniz merak ediyorum.

1. Kaburga modeline bakın süslüm. Çok yakında benim de düğünüm var hep A kesim baktım ta ki kaburga model bir gelinlik deneyene kadar. Gerçekten o kadar farklı hissettirdi ki içinde...

16 mart 2018 13:30

2. Ben de seninle aynı fikirdeyim yaza düğünüm var daha yeni başladım ufak ufak bakmaya hazırlıklar nasıl yetişicek bilmiyorum :) ama ne istediğimi biliyorum kesinlikle aşırıya kaçmayacak şekilde kabarık ve dantelliler favorim. Ben balık veya düz elbise gibi olanlara gelinlik gözüyle bakamıyorum niyeyse. Ayrıca demode değil gelinlik her zaman kabarık güzeldir bana göre öyle gösterir kendini. Hem düz olunca nişan veya kına elbisesinden ne farkı kalıcak rengi dışında? Zaten onları düz giyiniyoruz..

16 mart 2018 13:34

3. çok teşekkür ederim öneri için süslü. benim biraz kilom var. 38 bedenim ve memelerim iri. o nedenle beni olduğundan kilolu mu gösterir diye tereddüte düştüm.

16 mart 2018 13:35

4. 2. anonim kesinlikle aynı düşünüyoruz :)) ki benim nişan elbisem de a kesim tafta bir elbiseydi ve sade olmasına rağmen gösterişliydi. şimdi nişanda öyle bi şey gitmişken düğüne elbise tarzı giymek biraz acayip kaçıyor haliyle.

16 mart 2018 13:37

5. evet çok model bakmadım, bi tane beğendim aslında onunla ilgili de fikir alma gafletine düştüm şu an hevesim kaçtı. vakit de ayıramıyorum, yaşadığım şehirde çok çeşit yok. 2 saatlik yol gitmem lazım gelinlik bakabilmek için. kafalar çok karışık. neyseki zamanım var.

16 mart 2018 13:40

6. (yazar: bakimamuhtac) iyi temennilerin için çok teşekkür ederim, önerilerini dikkate alacağım :)) ben de böyle danteli göz yormayan, inci detayları olan gelinlikleri beğeniyorum. mesela üzeri pullu pullu olduğu zaman hiç hoşuma gitmiyor.

8. anonim maalesef sadece yerel mağazalar var. ve bulunduğum şehrin kadınları da aşırı gösteriş meraklısı oldukları için nerede şatafatlı abartılı model varsa onları getiriyorlar. beğenebildiğim gelinlik sayısı 2-3tü en beğendiğim içinse başkalarına fikir sormam nedeniyle hevesim kaçtı.

16 mart 2018 13:54

7. Suslum ben de gelinlik giydigimde 40 bedendim ve goguslerim de epey buyuk. A kesim kesinlikle denediklerim arasinda en ince gosteren oldu. Sen de denemeye basladiginda farki goreceksin zaten. beline kadar vucuda oturup asagiya dogru hafif bollasan modellere bak derim. Gogusun hemen altindan yanlara dogru genisleyen modeller yan durdugunda gobek varmis gibi gosteriyor. Ust taraf gobegine kadar vucuduna oturursa yan dondugunde de boyle bir goruntu olmaz.

Tarif etmek istedigim suna benzer modeller :

16 mart 2018 13:55

8. 10. anonim ben de üst kısmı biraz daha uzun bakıyorum, senin gösterdiğinden bir tık daha üstte, çünkü onda da muhtemelen göbeğim çıkar :d böyle belden kabaran modellerle zaten shrekin karısı gibi oluyorum allah affetsin :))) üst kısmım bacak boyumdan kısa memeler de iri olunca böyle acayip bi şey oluyor.

16 mart 2018 14:02

9. 42 beden dana ve de boydan da deve gibi biri olarak kabarık bir a giydim. Aslında o kadar kabarık almak istemiyordum ama en güzel o durdu üstümde tüm denediklerim içinde. Kabarık alma diyen herkes de hemfikir oldu görünce. Bence iyi ki kabarık almışım öyle bir elbiseyi hayatımda bir daha hiç giyemeyeceğim. Çok farklı bir duyguydu benim için.

Sonuç olarak kimsenin dediğine bakmayın siz kendinizi neyin içinde güzel hissederseniz onu giyin. Zaten gecenin yıldızı siz olacaksınız önemli olan ne kadar eğlendiğiniz.

16 mart 2018 14:39

10. biraz da vücut tipinize ve nasıl görünmek istediğinize bağlı süslücüm. ben şişmanım mesela, yani aslında zayıf ya da normal kiloda olup da şişmanım diyenlerden değilim, baya baya 44 bedenim :D vücut şeklim de üçgen. bu yüzden a kesim tercih ettim. içinde çok rahat hissettim kendimi ve en önemlisi kendimi görmek istediğim gibiydim. dediğim gibi önemli olan kendinizi o gelinlikle nasıl görmek istediğiniz. ve hayır, a kesim kesinlikle demode değil.

16 mart 2018 17:05