süslüler sizce babadan zengin erkek ile sonradan kendi çabalarıyla zengin olan erkek arasında bir fark mı karakter olarak?

ya süslüler arkadaşlarla böyle bir konu açıldı daha çok kişinin fikrini merak ettik açıkçası. tabi bunun üzerinden karakter analizi yapmak ne kadar doğru orası muamma ama sizce bu ikisi arasında ne gibi farklar olabilir? mesela bence babadan zengin olan bir erkek şımarık olabiliyor, sonradan kendi çabasıyla zengin olmuş erkekler de görgüsüz olabiliyor gibi düşünüyorum. tabi bu tarz genellemeler doğru değil ama maksat sohbet olsun işte

1. karakteri düzgün şımarık olmayan babadan zengin erkek diyorum. fakirlikten gelip sonradan zengin olan erkeklerin içinde bi nefret oluyor. hele tipi çok iyi değilse zenginlikle beraber güzel kadınlarla olmaya başladıysa kadınlara bakarken o gözlerindeki nefreti görebiliyorum resmen

9 ağustos 2022 22:06

2. Bana babadan zengin olanlarin çoğu şımarık geliyor ve o zenginliğe kendileri sahip olamazlardi gibi geliyor. Babasının gerisinde biri gibi, harcadığı para icin bile babasindan izin almak zorunda mesela bu kisi, elbette pek karismazlar ama bir yere kadar bu. Ek olarak yarin iflas etse hayatini muhtemelen kurup eskiye yakin bi seviyeye gelemez. Network'u varsa bile babasinin elde ettigi networktur. Babasiyla yarin kavga etse, ac kalabilir yani. Babasiyla bir yere kadar zitlasip, kendi fikirlerini savunabilir.

Kendi zengin olaniysa daha cok tutarim. Bu adam kafasina koymus, calismis, doğru kararlar vermis ve basarili olmustur. Baska bi ulkeye gitse, iflas etse 0dan baslasa yine oldugu yere gelebilir. O parayi, cevreyi birebir kendi olusturmustur, digerinden 10 kat yeteneklidir.

Kendi calisan adam mirasyediden elbette ki öndedir benim icin.

Ha tam tersi olmuyor mu? Kimi babasinin parasiyla cok iyi egitimler aliyor, babasinin yaptiginin üzerine koyuyor isler alip basini gidiyor mesela. Ya da dediginiz gibi kendi zengin olanda gorgusuzluk olabiliyor, sonradan gormelik olabiliyor vs.

9 ağustos 2022 22:30

3. Her ikisi de daha çok para görürse seni bırakacak, o yüzden çok önemli değil :)

9 ağustos 2022 22:38

4. anormal bulmuyorum ki. ben öyle biriyle olmak istemem sadece.

9 ağustos 2022 22:56

5. A3 e katiliyorum benim de gozlemledigim kadari ile sonradan durumu iyi olanlar cok comert elibol olmuyolar. Birikim yapip ne kendilerine ne cevrelerine harcama yapmiyolar. Babadan veya aileden durumu iyi olanlar da daha cok luks harcamalara yonelebiliyolar. Tabii benim gorduklerim simarik asiri zenginler degil. Ornegin birisi doktor digerinin babasi doktor gibi.

9 ağustos 2022 23:03

6. bu arada ben tek bi kadının bile bakmadığı aşırı çirkin olanları kastetmemiştim. ortalama bir erkek mesela zengin olmadan önce çok güzel kadınlara ulaşamayıp ortalama kadınlarla birlikte olabilirken zengin olup çok güzel kadınlara ulaşınca dediğim hale geliyor. tipi çok iyi değilse dedim o yüzden. çünkü yakışıklıysa çok güzellere ulaşımı olabiliyor zaten üzerine zenginlik eklenince öyle bir nefrete sahip olmuyor.

9 ağustos 2022 23:03

7. burada 2 seçenek verilmiş ve bunlar üzerine konuşuyoruz. fakir erkek zengin erkek karşılaştırması yok anlayabileceğin(gizlinot: umarım) üzere.

9 ağustos 2022 23:12

8. Erkekler en güzel kadını isterken sorun yok da kadınlar zengin erkek isteyince mi sorun oluyor? Kadınlar nasıl süslenip bakım yapıyorsa erkekler de bu nedenle para kazanmaya baksınlar. Beyefendi hem çirkin olacak hem kendine bakmayacak hem hayatında bir şey yapmış olmayacak ama en güZel kadınları da o hak edecek. Şuna bak ya

10 ağustos 2022 02:29

9. anonim2 eziksin

10 ağustos 2022 10:05

10. Ne yazıkki ben buna katılıyorum tuvalet terliği karakterinde, her 10 kızdan 9'una benzeyen 150 boyunda esmer zayıf bombok kızlar bile zengin erkek peşinde. Ya bacım normal erkek bulursan şükret bu tiple senin neyine ya?

10 ağustos 2022 14:48