süslüler sizce hangi köşe koltuğu almalıyım?

selam süslüler. boşanma arefesindeyim. mahkeme bir ay içinde tamamlanacak, şimdilik ailemin yanındayım ama bir iki haftaya kendi evime çıkıcam. evimi tuttum, yeni hayatıma özenerek, kedisiyle ve kendiyle vakit geçiren bir kadın olarak başlamak istiyorum. evimi de düzmeye başladım. iki köşe koltuk arasında kararsızım. 1 (link: https://www.normod.com/collections/kose-koltuklar/products/klem-sli̇m-339-x-203-kose-ahsap-ayak-kadife?variant=40076192415929 ) aslında bugüne kadar aklımda olan buydu. 2 (link: https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/oturma-odalari/kanepeler/kumas-kanepeler/49193672/kivik-3lu-kanepe-ve-uzanma-koltugu.aspx ) fakat bu sabah ikeada bunu gördüm ve rahatlığına bayıldım. 1'i sadece internette gördüm, rahatlığını denemedim, sadece görselliği çok hoşuma gitti. ama fiyatı ikeadaki köşenin iki katından fazla. süslüler sizden iki tercih arasındaki düşüncelerinizi rica ediyorum, ikea kıvık modeli kullananlardan da yorumlar bekiyorum.

1. Kıvık ile 3.yıldayız. 2 kedi,1 köpek, 2 insan yaşıyoruz süslü. Hem aşırı rahat bi koltuk, hem de tüm kılıflar fermuarlı olduğu için temizlik çok kolay.

Ayrıca yatak bazasını çöp eden kedi tırmalaması, bu koltukta 1-2 tel iplik çıkmış şekilde kaldı, görünmüyor bile.

4 ekim 2021 17:24

2. iyi dilekleriniz ve cevabınız için teşekkür ederim anonim 1

4 ekim 2021 17:24

3. teşekkürler a2. içimi ferahlattınız. kedi tırmalaması düşündürüyordu. peki sizdeki hangi renk. görseldeki rengi almayı düşünüyorum, tüyler belli olur mu

4 ekim 2021 17:27

4. Bizdeki koyu gri olan ss. Bizim kediler de gri tonlarında ama, tüyler belli olmuyor pek

4 ekim 2021 17:32

5. Süslüm öncelikle ben de yeni hayatının sana bol bol huzur mutluluk getirmesini diliyorumm :) Fiyat olarak ve rahatlık olarak ikea bana da daha iyi gibi geldi ancak ikisi arasında sanırım boyut farkı var bir o kafama takıldı bir de yüksek ayaklı koltuklar hem taşıma hem temizlik açısından daha rahat olur gibi geliyor bana ama tabii sana kalmış :)

4 ekim 2021 17:35

6. Normod ben duymadım süslü iyi bir marka mı? Ikea ile kıyaslanırsa kalite olarak nasıldır acaba? Bence Ikea daha bir modern durmuş bu köşe modelde.

4 ekim 2021 17:36

7. Normod daha derli toplu duruyor. Biz de Kivik kullanıyoruz 3. Yılımız doldu. Koltuk minderleri hep kayıyor. Hilared antrasit rengini aldık. Güneş görmeyen yerde rengi soldu garibimin. Ama koltuğuma aşığım. Aşırı rahatlığı bazen rahatsız ediyor şaftım kayıyor ama salon yatağı gibi çünkü. Vazgeçemiyorum. Ayrıca mutluluklar diliyorum 🖤

4 ekim 2021 17:45

8. süslü bu iki seçenekten birini seçemedim ama bir tavsiyeyle geldim. enza home city köşe koltuğa bakmanı öneririm yaklaşık 4-5 senedir kullanıyoruz. rahatlığıyla(gizlinot: buraya özellikle kefilim) görünümüyle patili oğlumuzun davranışlarına olan dayanıklılığıyla cidden mükemmel. modül olarak satıldığı için istediğin şekilde de tasarlayabilirsin ve böylece ilk seçenekten uyguna gelecektir muhtemelen. yıllarca severek kullanırsın eminim. bazen koltuğun rahatlığını bırakamayıp salonda yattığım bile oluyor :))

4 ekim 2021 17:45

9. Normod'a bayılıyorum süslü. Aşırı rahat duruyor. Kıvık kendini bir süre sonra salıyor, süngeri zayıflıyor. Huzurla kullanmak nasip olsun.

4 ekim 2021 18:28

10. Suslu istikbale de bakmanı öneririm. Benimki star miydi neydi bilmiyorum modelini köşe koltuk . Fiyatı da ikedan çok çok uygundu. 2.5 falandı sanırım aldığımda. Rahatlığı gayet iyi ama ben kediniz olduğu için tavsiye vermek istedim. 4 kediye ve tirmalamalara rağmen hiçbir zarar olmadı kumasında.

4 ekim 2021 18:55