süslüler sizce ilk buluşmada ne giyilmeli yazlık elbise etek giymek istemiyorum çünkü basit duruyor gibi. blazer ceketle mi kombin düşünsem?

1. İş görüşmesine mi gidiyon kanka .

23 temmuz 2019 01:04

2. Hava 30+ derece yaz mevsiminde olduğumuz için ekim gibi buluşacaksanız neden olmasın :)

23 temmuz 2019 01:05

3. Bu sıcakta ceketli kombin de çok özenmişsiniz gibi durabilir.

23 temmuz 2019 01:06

4. Keten ceketler süslüler hemen yüklenmeyin sizde zaten karar veremedim bir türlü nasıl bir şey giyeceğime

23 temmuz 2019 01:07

5. kız giy elbiseni püfür püfür niye basit duraun git ceket ne alaka ilk buluşma için

23 temmuz 2019 01:08

6. Elbise hafif dolgu topuk bir ayakkabı günü kurtarır zaten erkekler kot tshirt geliyorlar swh

23 temmuz 2019 01:08

7. Yüksek bel Kot pantolon, askılı desensiz bluz, stiletto, bilekte biten saten kuşaklı kimono, metal saat, tam tepeden sımsıkı at kuyrugu saç, doğal makyaj, minicik bir küpe.

Vücuduna oturan keten, tek renk elbise, eger jean elbise ise siyah tercih edebilirsin mavi kot günlüğe daha çok kaçar. Sneaker tarz ayakkabı, choker kolye

Çok da mini olmayan etek(özellikle siyah veya nude tonlarda) üzerine tek kollu bir bluz veya crop top gömlek, altına 5-7 cm aralıgında yazlık sandalet

Kemerli kruvaze kesim tulumlar, yine aynı topuk boyunda sandalet

23 temmuz 2019 01:09

8. Kızlar ya ne biliyim  cidden aşırı kararsız briyim, kot t shirt gelmeyebilir işi gereği hep resmi giyiniyor ama bilemiyorum tabi ki

23 temmuz 2019 01:10

9. Anonim 4 sen nasıl güzel bir insansın böyle :) hepinize teşekkür ederm bu arada

23 temmuz 2019 01:11

10. Keten uzun parça giymeyin. Uzun sure oturacağınızı varsayarak diz ve popo yeri yapar diyorum.

23 temmuz 2019 01:18