süslüler trendyoldaki benetton çantalar orijinal midir? çanta önerisi olan var mı?

trendyolda benetton çantalar gördüm ama orijinal midir emin olamadım. benetton'un kendi sitesinde de istediğimi bulamadım. 300-350liraya kadar kaliteli şık bir sırt çantası almak istiyorum. başka önerisi olan varsa da çok sevinirim.

1. süslü trendyolda benetton bi çanta beğendim ama yakınımda mağaza olduğundan kargoyla uğraşmayayım gideyim alayım dedim. mağazadaki görevli o ürünlerin benetton olmadığını, bir türk firmasının üretip etiket bastığını o çantanın kendilerinde olmadığını söyledi. bunun üzerine almadım, araştırmadım da ama söylenen bu.

15 eylül 2020 11:25

2. Süslü napıcam ben, çok hoşuma gitmişti 🙈 ürünleriniz orijinal mi diye sorsam kalkıp da hayır çakma da demezler bence 😅

15 eylül 2020 11:34

3. süslü ben de beğenmiştim şu postacı tarzı olan renkli çantalar vardı ama almadım. orijinallik de sorun değil bence ama sağlam mıdır bilemiyorum

15 eylül 2020 11:45

4. ben de bir çanta beğenmiştim ama fiyatı baya uygun olunca sitesine girip baktım ve tabiiki de göremedim. yurt dışı sitelerine de baktım yoktu. Anonim 1'in söylediği gibi bence de sadece etiket basıyorlar. çakma ürün almak yerine markasız bir ürün almayı tercih ederim, o yüzden vazgeçmiştim.

15 eylül 2020 12:14