süslüler uzaktan eğitimde ünilerde yoklama alınıyor mu?

süslüler ben 2. sınıf öğrencisiyim. 1. sınıf güz döneminde annem rahatsız olduğu için okula gitmedim dondurdum ama ders iptali yapmadım. yani bazı derslerden ff bazılarından da devamsızlıktan kaldım. şimdi uzaktan eğitim var hem 2. sınıfın zorunlu derslerini hem de güz döneminden kalma seçmeli derslerimi almaya kredim yetiyordu. ancak danışman hocamız devam zorunluluğu var diyerek çakışan dersleri vermedi. yönetmeliğe göre devamsızlık yoklaması alınmıyor. zaten dersler de kaydediliyor. ne yapabilirim?

1. 1. sınıftan kalma seçmeli dersler değil tüm dersleri alabiliyordum bu arafa yanlış yazmışım kusura bakmayın.

13 ekim 2020 12:39

2. Süslü yazmıştım ama hayır tüm derslerde devam zorunluluğu var diyor ama devam zorunluluğu yokmuş. Dersler çakıştığı için vermiyor. Ya uyduruk 1. sınıf dersleri yüzünden önemli dersleri alamıyprum ve yatay geçiş yapamıyorum :(

13 ekim 2020 13:05

3. Teşekkürler süslücüm💓

13 ekim 2020 13:06

4. Hocamız zaten uyuzun teki. Şeker gibi hocalar varken başımıza bu düştü maalesef kahpe felek. Ya aslında bir yandan da çok ısrar edersem ters teper diye de korkuyorum. Dersime de giriyor çünkü.

Alttan ders bırakmamda da suç onun. 1. sınıfta 5 ders uzaktan videolu eğitimmiş zaten. Ben hocaya sprdum öyle bir şey yok demişti ama varmış. İş işten geçince öğrendim bunları hep 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

13 ekim 2020 13:35

5. bizde zoom otomatik alıyor yoklama (kim ne zaman girip çıkmış o bile görünüyor, hocayım). devamsızlık alınmıyor yönetmeliğe göre derken sizin okulunuz için mi? genele yönelik öyle bir şey yok. hocanızla konuşup durumu açıklamalısınız. ben böyle durumlarda -videoları sonradan 100% izlemek kaydı ile, ki o da görünüyor- anlayış gösteriyorum.

14 ekim 2020 00:26

6. bu arada hocayı başkasına şikayet etmenizi tavsiye etmem, huysuz biriyse ters teper mutlaka. tabii kurallara aykırı veya ahlak dışı durumlar harici.

14 ekim 2020 00:29

7. Hepinize teşekkür ederim süslüler. Kim bilir kaç öğrencinin zaman kaybı oldu bu hocalar yüzünden. Keşke her öğretmen sizin gibi olsaydı a3 süslü.

Sanırım bir şey yapmayacağım hocanın nasıl tepki vereceğini kestiremiyorum. Yaz okulunda açılırsa alırım artık.

14 ekim 2020 10:26

8. a3 süslü gibi insafa gelir belki diye son kez tane tane durumumu anlattım. İnşallah cevap verme zahmetinde bulunur :d:d

14 ekim 2020 12:26

9. soru sahibi şöyle bir taktik vereyim, çok alttan alan ve mağdur bir dille yaklaşın. elbette gururunuzu incitecek bir boyutta olmasın ama egosu yüksek bir hoca ise işleri çok zorlaştırır. benim çevremde de herkes benim gibi, hele bu süreçte çok alttan alıyoruz ama baya kötü şeyler de duyuyorum maalesef.

14 ekim 2020 19:35

10. a3 süslü cevap vermedi bile. Bizimki böyle işine gelmeyen şeylere cevap yazmıyor. Ümidimi kestim artık

14 ekim 2020 19:52