süslüler vücut çatlaklarını geçirmenin bir yolu yok mu? üst bacakta apış arasına yakın yerlerde de mor çatlaklar oluşmuş :(?

sinir oluyorum gördükçe. bir de doğum yapsam ne hale girecekmişim allah bilir

1. Üzgünüm ama geçmez. Sadece rengi açılır, cilt renginize yakın ya da daha açık bir hal alır. Çatlamaya yatkınlık genetik bir durum.

8 mart 2021 00:07

2. Sporla filan da bir etkisi olmaz mı süslü ya? :( Veya kolajen takviyeleriyle belki oluşumu azalabilir. Doktora danışmak lazım

8 mart 2021 00:15

3. Evet bu tarz yöntemler var sanıyorum ve azaltmada yardımcı olabilir ama bildiğim kadarıyla tamamen kurtulmak mümkün değil. Tam dediğiniz yerde çocukluktan beridir bende de var bu arada.

8 mart 2021 00:19

4. Süslü lazer tedavisi varmış bunlar için ben araştırma yapmadım.

Ayrıca bu çatlaklar önce kırmızı-mor olup sonra beyaz çizgiler halini alıyor diye biliyorum. Belki yeni oluşurken birşeyler yapabilirsiniz. Benim göğüslerim ve belim de dahil olmak üzere vücudumun çoğu yerinde var ergenlikten beri.:(

8 mart 2021 00:22

5. Süslü benim de bacak, diz ve belimde var göğüslerimde yok çok şükür. Gördükçe sinirim bozuluyor hiç hoşuma gitmiyor o görüntü :( Lazer tedavisine bir bakayım ancak şu anlık sadece spor + bir takım ürünler deneyebilirim. Lazer için ne zamanım ne de param var şu an.

8 mart 2021 00:31

6. a1 süslü tamamen olmasa da görünümleri azalsa bile yeter benim için

8 mart 2021 00:32

7. süslü ; çatlaklar henüz morken rengi açılmamışken tedavi edilebiliyor, piyasada birçok krem var, ben krem ismi maalesef bilmediğim için veremiyorum ama mor renkli çatlakların görünümü kremlerle azaltılabiliyor. beyaz çatlakların ise dermapen /dermaroller uygulamaları ile görünümleri oldukça azaltılabiliyor. cildin nemden uzak kalınca ve kilo alıp verme ya da boy atma, göğsün büyümesi gibi durumlarda çatlaklar ortaya çıkıyor. sporla azaltılabilecek bir şey değil.

8 mart 2021 00:36

8. ben hiç mor ya da kırmızı çatlak görmedim ben de direkt beyaz oldu

8 mart 2021 01:21

9. Süslü moru bilmem ama beyazın çaresi yok :( vs mankenlerinin bile var olsa onlarda yapardı sanırım :/ mor yeni oluşma aşamasındaysa belki bi çözüm bulunur. Bu arada sık sık kilo alıp verme ve nemsizlikten oluyor galiba. Benimkiler iç bacak ve popo bölgemde beyaz. Yıllardır var o yüzden çözüm yok ama artık sık sık kremle nemli tutmaya çalışıyorum en azından yenileri oluşmasın diye :( lazer kesin pahalıdır çünkü yaygın değil

8 mart 2021 01:22

10. bio oil çatlak yağına bakabilirsin. düzenli kullanım gerektiriyor ama etkisini gorebiliyorsunuz bence. ben sonuna kadar düzenli kullanmadım ama ilk halinden cok daha iyi durumda catlaklarim

8 mart 2021 02:08