İstediğiniz stili belirleyin, kaykayı ne için kullanacaksanız? Eğlence mi hareket mi yapmak istiyorsun ulaşım aracı da olacak mı? Eğlence içinse longboard saçma olur atıyorum (paten parkına falan gidecekseniz, california'da yaşıyorsanız uzun binebileceğiniz sahil şeridi varsa bu da ok) Kask koruyucu vs aldıktan sonra video izleyin ben başlarken yanımda zaten süren birileri vardı öğrettiler, ilk binme dahil düşmedim. Ama benim longboardım var aşırı hareket öğrenemedim bu yüzden ama düşmeden çok geliştirdim. Öğrendiğimde dengemin çok iyi olduğunu söylemişlerdi (uzun süre bale yaptım etkisi olabilir)
a3 süslüm hobi niyetine hareket amacıyla ulaşım için değil.
Bir de anon2 gibileri boşver her zaman, ben 37 yaşında kuzenimle öğrenmiştim o da hemen kaymaya başladı 💕
a2 ablası benden geçtiyse sen öğren güzelim
a3 süslüm ne güzel peki şu an ne sıklıkla kayıyorsunuz
Şu an hava durumundan dolayı çok kayamıyorum en son kasımda kaymıştım (aralarda kayabilirdim ama zamanım olmadı) . Bir de bundan bahsetmek iyi olacak sanırım , havanın iyi olması gerekiyor biraz bu meret için maalesef.
28ime giricem, renk renk desen desen kaykaylarım var,10yasımdan beri paten kullanıyorum, geçtiğimiz yılda da kendime akülü scooter aldım, bildiğiniz martılardan.öte yandan arabam da var, ama bana arabaya biniyor musun diye sorsanız hayır derim.dünyanın en özgür hissettiren şeyi kaykay bence...öğrenilir mi? Dersen aralarında en zor öğrenilebilir kaykay diye söyleyebilirim.çok acılı ama çok keyifli.ben sabahtan akşama dek lacivert takım elbiseleri ve rugan stilettolarıyla çalışıp akşam işten çıkarken ayağına vanslerini geçirip sırt çantasıyla eve dönen o kızım.50 yaşıma dek öğrenmemiş olsam yine gayret eder öğrenirdim.sakın içinde bırakma.decathlon'da en uygun fiyatlı ve sağlam olanları var.aynı zamanda mağazalarda denemen için bariyer gibi duvarlarla çevrelenmiş bi deneme komşu da var.dizlik, kask, dirsekliklerini al ve cemreler düşmüşken başla ss.🌸
nannu, iyiki yazdın ve özendim
27 yaşındayım geçtigimiz yaz kendi kendime öğrendim. Hareket falan yapamıyorum tabi ama sadece düz gitmek bile o kadar keyifli ki havalar düzelsin yine her gün çıkmaya başlıcam. İnstagram Grlswirl diye bi grup var takip et süslü o kaykaylardan istiyorum şuan. Yaşla kiloyla o kadar da alakası yok sen keyif alıyorsan. Bu arada hangi sehirdesin?