süslüler yarın first date’im var bana makyaj ve kıyafet önerisi verir misiniz işler ilerleyebilir?

süslüler selam ben yarın hoşlandığım çocukla akşam bir şeyler yiyip daha sonrasında eğlenceye gideceğiz. çok eskiden tanıdığım biri ama belki işler gece sonunda ilerleyebilir. bana kıyafet ve makyaj önerisi verebilir misiniz?  not:küt sarı saçlıyım, boyum 1.62, armut tipi vücüdum var, 49 kiloyum ve buğday tenliyim. şimdiden çok teşekkür ederim:)

1. Türkçe öğrenmenizi öneririm. Ilk buluşma diyebilirsiniz.

31 ocak 2020 22:15

2. süslüler kusura bakmayın first date şeklinde belirttiğim için. sadece kalıp olduğu için onu kullanmıştım. :(

31 ocak 2020 22:17

3. Kötü cevaba naif bir şekilde karşılık verenler beni çok üzüyor

31 ocak 2020 22:18

4. Ya niye öyle dediniz ki kıza şimdi çok garipsiniz.

Süslü kendinizi en iyi hissettiğiniz parçaları giyin risk almamak en iyisi. Makyajda abartıya kaçmayın çok hafif toprak tonlarında bir göz makyajı ve ona uygun nude bir ruj iş görür diye düşünüyorum

31 ocak 2020 22:24

5. @5 süslüm zaten cevabım en azından kibarca uyaran anonim2 içindi. yoksa anonim1’e diyemem bir şey zaten..

31 ocak 2020 22:25

6. @6 @7 çok teşekkür ederim canım süslüler :) hemen deneyeceğim

31 ocak 2020 22:27

7. Çıtı pıtı birşeysiniz anladığım kadarıyla. Siyah dekoltesi az olan bir bluz, mini etek (kırmızı tonları varsa güzel olur), siyah çorap ve çizme. Mini etek giydiğiniz için uzun kaban, yolda ne olur ne olmaz diye.

Yüksek belli dar siyah kot pantolon ve dekoltesi olan bir bluz, thirst ve hırka. Hafif topuklu bot. Bluz krem, bordo vs her renk gider pantolon siyah olunca.

Ya da daracık bir elbise, hırka ve çizme, uzun palto;)

Manikür yapıp, koyu renk oje sürün. Saçlarınızı maşa ile hafif dalgalandırın. Aşırı makyaj yapmayın. Far ile göz kapağınızı hafif renklendirin, rimel belki eye liner ama ince. Koyu renk ruj.

Ağır olmayan bir parfüm ama kıyafetinize sıkın ve deodorant sürün terleme ihtimaline karşı.

31 ocak 2020 22:38

8. çok teşekkür ederim 8. ve 9. anonimler:) yorumları dikkate alarak kazak ve altına mini çan bir deri etek düşündüm. altına da topuklu bot 8cmlik falan. üstüme de içi yünlü deri ceketlerden giyeceğim galiba.

makyajda da söylediğiniz gibi toprak tonlarında far süreceğim galiba.

çok teşekkür ederim süslüler. o kadar heyecanlıyım ki ne konuşacağımı bile bilmiyorum yarın...

31 ocak 2020 22:57

9. ilk randevuda dekolte vermek diye bir kural mı var anlamadım herkes onu yazmış. bana kalırsa ilk randevuda olabildiğince sade ve dekoltesiz kıyafetler seç. kafalar uyuşuyor mu önemli olan bu. odak noktanı memeler yapma onu sonra yaparsın.

sana en büyük tavsiyem güzel ve kalıcı parfüm bulman inan bana ilk sarılışta hafızada o parfüm kalıyor. mis gibi kok.

31 ocak 2020 23:00

10. ne mesaj vermek istiyorsan ona göre giyinmelisin. gecenin sonunda kesin sevişmek istiyorsan giyineceğin şey ile güzel bir sohbet sonrası eğlenip evine döneceksen giyineceğin şey aynı olamaz. fikrimi belirtmem gerekiyorsa her zaman nasılsan yani bir tarzın, stilin muhakkak vardır, o stiline uygun first date için olabilecek şeyleri giymelisin. mini etek, topuklu bot yazmışsın tabiki olur ancak sen normalde nasıl giyiniyorsun? bir kereliğine giyeceksen bunları bence olmaz ama zaten tarzın bu ise ok. samimi, yakınlaşılabilir biri mesajını vermek istiyorsan kontrast renklerden, çok göze batan takılardan, aksesuarlardan kaçın. yumuşak, sıcak tonlar tercih et. makyajı abartma.

31 ocak 2020 23:11