süslüler yatakta size yapılmasından hoşlandığınız şeyler ?

birisi erkeklerin hoşuna gideni sormuş onu biliyoruz zaten her şey hoşlarına gidiyo.. sizin hoşunuza giden seyler neler böyle saçımı çekmesi bileklerimi tutması vs degil de daha farklı sayılabilecek? biraz fikir olsun birbirimize

1. Domination.

7 şubat 2022 01:33

2. Memintolarimi gozlerimin icine bakarak emmesi tutkuyla

7 şubat 2022 01:42

3. Ayy evet a2 göz teması cok onemli benimki meme emmekten asırı zevk aldıgı icin gözlerini kapatiyoo gözümün icine baksa daha iyi olur ++++

7 şubat 2022 01:43

4. Fikir olsun mu fjsmfns. Benim hoşuma giden şeyden sanane yahu sapık

7 şubat 2022 01:59

5. Valla cok cilgin seylerim yok ama tahrik etmeye calismak cok hosuma gidiyor, mesela bi isle mesgul oluyor ben yanasiyorum sana karsi koyabilirim diyo bi oyun haline getiriyoruz koyabilir mi koyamaz mi djdjjd bu asiri hosuma gidiyor

Bazen o da bana aynisini yapiyor ama yine de benim yapmam daha keyifli sksk

Cok alakasiz anda durduk yere oral yapmasi asiri hosuma gidiyor

Onun disinda ne bileyim genel seyler kddkkd

7 şubat 2022 02:15

6. Oral,emmesi ama bunlar disinda en cok zevk aldigim kendini kasip inlemesi resmen beni orgazma ulastiran nefes+inlemesi ozellikle erkekler inlemez diyenler yalan soyluyor.

7 şubat 2022 02:50

7. a6 cidden ya benim de asırı hosuma gidiyor erkek arkadasıma kendini kasma falan diyorum hatta cok zevkli onu izlemek

7 şubat 2022 13:20

8. a5 cok eglenceli duruyor süslü ddjdjdk

7 şubat 2022 13:21

9. a5 gibiyim ben de. 'yaramaz' olan ben olmaliyim. domine etmeyi seviyorum, facesitting bir de

7 şubat 2022 23:27

10. Oralden bosaldiktan hemen sonra hala kasilmalar devam ederken ayak parmaklarımi emmesi. Normalde hoşuma giden bir şey değil bosaldiktan hemen sonra olunca boşalma ve kasılmalar daha uzun ve güzel oluyor öneririm

9 şubat 2022 01:56