süslüler yeni nesil topuklu terlikleri beğeniyor musunuz, yoksa sizce kalitesiz mi duruyor şehir içinde giymek için?

zara, mango gibi yerlerin terliklerinden bahsediyorum, bottega veneta ile tekrar canlanan bir moda sanırım bu topuklu terlikler. eskiden çok kokoş gelirdi bana ama şimdi hoşuma gitmeye başladı. 20 yaşındaki birine yakışır mı sizce şehir içi için?

1. (link: https://www.aldoshoes.com.tr/beyaz-kadin-ayakkabi-p-jamelle-100-001-043 Şu tarz)      (link: https://m.zara.com/tr/tr/yüksek-topuklu-fi̇le-sandalet-p11303610.html?v1=51049656&v2=1549152 Veya şu tarz)

24 haziran 2020 19:22

2. Süslü ben de ucu kare biten modelleri çok beğeniyorum. Ben de 20 yaşındayım ama daha kadınsı bir havası olduğunu düşündüğüm için almıyorum. Sanki daha bi +25 gibi duruyor. Günlükte değil de tatilde giyebilirdim, gidebilseydim..

24 haziran 2020 19:27

3. Keşke 90larda kalsalarmış dedim. Bedava olsa giymem. Düz versiyonlarını tuvalet terliği dahi yapmam.

24 haziran 2020 19:55

4. ben genel olarak terlik giymeyi kimseye yakistirmiyorum. ayagindan her an cikacakmis gibi duran ayakkabi ciddiyetsiz bir goruntu veriyor bence. pazara sebze almaya cikmis ev hanimi gibi ya da yazlikci gibi.

25 haziran 2020 13:42