sınav senesinde sevgiliden ayrılmak?

sorum yorumda.biraz uzun olabilir lütfen yardımcı olun

1. Bu sene mezuna kaldım hedefim ilk 7k.Erkek arkadaşım üniversiteyi şehir dışında kazandı gidiyor ve aramız hiç iyi değil çok soğuk bazı sebeplerden ötürü.SAtlatılmayacak bir mevzu değil ancak ben ne kadar uğraşsam da olmuyor düzelmiyor zamanla aramız tekrar iyi olabilir yani normal şartlarda ayrılmazdım ama bu sene benim için önemli ve bu halimiz çok canımı sıkıyor ders çalışmak için oturuyorum ama sadece onu düşünüyorum.ders konusunda beni asla etkileyen biri değil fakat aramızdaki bu soğukluk ve bizi düşünmek beni o kadar yoruyor ki.tüm arkadaşlarım derslere çoktan başladılar ben daha yerimde sayıyorum vakit geçiyor.Bu sebeplerden ayrıldım o da beni biraz anladı fakat hiç etkilenmedi onu yeni bir hayat bekliyor mutlu heyecanlı bense ders çalışmak zorundayım bir yandan acı çekerken.

Keşke aramız iyi devam etseydik her şey daha güzel olurdu bunun olması için çok uğraştım ama bu soğukluk gitmiyor o da sanki boşvermiş gibi niye çünkü onu üniversite bekliyor.O yüzden ayrılık kararımı mantıklı buluyorum ama git gel de yaşıyorum.Nolur bana bir akıl verin.

11 eylül 2018 19:19

2. süslüm. barşsanız dahi o üni ortamına alışıp arkadaş yapınca sana umursamaz davranmaya devam edecek ve gel gitli sürekli üzüldüğün bir iilişkin olacak. mezun senemde aynısını yaşamıştım. üzülürüm çalışamam diye bırakamadım gurursuzca herşeyi çektim. ne oldu o kavgalar arasında daha beter çalışamadım. ilk 10bin hedefimken 19bin yaptım. üzerinden kaç sene geçti hala pişmanlıkla hatırlarım. zaten iyi yer kazanınca o da uni de aradığını bulamayınca dönüyor geri bundan emin ol. bu senenin kıymetini bil. yapacağın iyi bir sıralama onu sana döndürecektir bunun hırsıyla çalış.

11 eylül 2018 19:24

3. Bu sene arkanıza bakmayın, bütün yaşamınızı etkileyecek bir 1 yıl ve zaten mazeretiniz büyük. Üniversitede olduğu için o zaten aranız kötü olduğunda vs. hayatına başka biri girdi mi, nasıl bir arkadaş ortamı var diye düşünüp duracaksınız

11 eylül 2018 19:43

4. En iyisini yapmışsınız, mantıklı birisiniz. Bence böyle devam edin. Ve mezuna kaldınız diye de üzülmeyin daha başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz ve bir yıl sonra siz de üniversite amfilerinde olacaksınız, bunun için sadece bir yıl dişinizi sıkmanız gerekiyor o kadar.

12 eylül 2018 04:13