sırf merakımdan soruyorum. bir kadın vajinal akıntısının tuvalet zeminine damladığını fark etmez mi?

az önce iş yeri tuvaletinde böyle bir durumla karşılaştım da. kimin girip çıktığını bilmiyorum ama girdiğimde gördüğüm şey tam olarak buydu. yerde vajinal akıntısını bırakmış birisi ve silmeye bile tenezzül etmeden çıkmış gitmiş. temizlikçilere haber verdim artık ama daha önce yere damlayan regl kanını silmeyeni mi istersiniz klozetin oturma yerinde idrar bırakan mı istersiniz neler neler gördük.

1. Bu nasıl damlayabilir ya çamasıra bile azcık sızan bir şey değil mi

18 ocak 2023 13:58

2. kıvamıyla alakalıdır süslü. akışkansa damlamıştır gerçi ben de hiç damlattığımı hatırlamıyorum. hasta falansa ne biliyim idrar yolları enfeksiyonu mantar siğil vs. tuvaleti kullanmadan önce iyi temizleyin derim ben. artık fobi oldu bende.

18 ocak 2023 14:05

3. klozetin oturma yerine damlasa içine damlasa vs anlarım da yere nasıl damlatabilir bir insan ve nasıl bunu fark etmez anlayamıyorum. bir de genellikle çok titiz davrandıkları için fırçayı kullanamam, yeri mi sileceğim gibi şeyler söylenir ama yani biz de o manzarayı görmek zorunda değiliz. ayrıca o kadar titizse biri iş yerinde ortak tuvaleti kullanmaz. bu sadece pislik olmakla alakalı bence.

18 ocak 2023 14:29

4. Eee Çıkışta saçını başını yolalım mı ne istiyorsun yani amacı ne şimdi bunun? klozete oturmayacağım diye öbek öbek bok sıçanlara pedini klozete atanlara kelam edemeyen çıkıp zemine damlayan "vajinal akıntı" ya laf etmiş bak sen. Ben de 5 yaşındaki Oğlumu içeri sokma gafletinde bulunduğum Erkekler tuvaletinde gördüğüm pislikleri anlatsam komple midenizi aldırırsınız herhalde.

18 ocak 2023 14:33

5. 'ayrıca o kadar titizse biri iş yerinde ortak tuvaleti kullanmaz' mı? iyi misin sen soru sahibi? insanlar 08.30-18.00 mesai arası çişini mi tutsun yoksa evde kendini bezleyip mi gelsin nedir iş yerinde ortak tuvalet kullanmamaya çözümün?

18 ocak 2023 14:54

6. daha da leş bir ihtimal tuvalette mast yapmış olabilir

18 ocak 2023 14:58

7. tuvaleti leş bırakanlar damlamış. kimin yaptığını tespit edebilsem zaten uyarırdım ki temizlikçiler gelene dek tuvalete girmek isteyenlere girmemelerini söyledim. ama bunun dışında tuvaleti kirli bırakmayı da savunmazsınız herhalde. kakasını klozette görünür şekilde bırakanlar fırçayı tutamam kalsın kendi kakamı temizleyemem ben titizim deyip dem vuruyor ya kastım da onlaraydı. ortak tuvalette kendi kakasını temizleyemeyecek kadar titizse eve kadar tutsun kimse kimsenin kakasını da görmek zorunda değil. ama dediğim gibi yapanlar hemen savunmaya geçiyor.

18 ocak 2023 15:07

8. wcnin önünde durup insanlara kullanmayın demek tam içeri ben sıçtım bennn hareketi ss iyi dalga konusu olursun sen

18 ocak 2023 17:29

9. trolmüsün nesin vajinal akıntı sanki şarıl şarıl akan bişeyde yerde görebilcen? döldür o sapığın birisi kadınlar tuvaletinde 31 çekip gitmiştir.

18 ocak 2023 17:42

10. Soru sahibi dışarda çişiniz gelince eve kadar tutuyor musunuz merakımdan soruyorum sadece?

18 ocak 2023 21:46