sırttaki sivilce ve izlerine kesin çözüm bulabilen var mı?

süslüler duş jeli, krem, losyon, herhangi bir yöntem vs nasıl kurtulunur bunlardan ya? bu sorunu çözebilen var mı?

1. Selam bebitom. O kadar sinir bozucu bi şey ki bu seni çok iyi anlıyorum 17-18 yaşımda korkunç derecede fazla sırt sivilcem vardı sadece sırtımdalardı ve aktif olanlar geçs bile özellikle yazın güneşle lekeler çok belirginleşiyordu. Bir süre çok kafama taktım ama sonra unuttum bu sorunu ve son 1-2 senedir sırtım tertemiz. 22 yaşındayım bu arada.

Bu süreçte yaptığım tek büyük farklılık süt ürünlerini kesmek oldu. Benimkinin sebebi sanırım buydu çünkü hayatımda ürün ya da alışkanlık olarak tek değişen şey buydu. Şu an ne leke ne de aktif sivilce var. Geçtiklerini de son 6 ayda fark ettim o kadar salmıştım yani bu konuyu. Spesifik bir ürün de kullanmadım anam babam usulu beyaz kalıp sabun kullanıyorum.

Belki seninki de bir yiyecek grubundan kaynaklanıyordur.

24 temmuz 2022 15:31

2. felaket bir kış yaşadım, kistik sivilcelerin biri sönmeden diğeri çıkıyordu. sonra içeriği fiyatı derken bunu buldum tesadüfen trendyolda.

(link: https://www.trendyol.com/docteur-blanc/akneye-egilimli-ciltlere-ozel-dus-jeli-p-137033697 duş jeli)

2 haftaya sivilceler geçti ve hala kullanıyorum şu an yenisi çıkmıyor. yalnız her gün ya da en fazla 2 günde bir duş aldım ben. yani sırtta ter birikmezse çok işe yarıyor bence. şu an stokta yok görünüyor ama umarım yine gelir. ben ilkini çok beğenince iki tane daha sipariş vermiştim. bir de yanında şampuan yollamışlardı hatta ve onu da çok beğendim.

24 temmuz 2022 21:49