saçları böyle çok dökülen var mı gorsel ekleyeceğim canım çok sıkılıyor zaten sağlıklı bir saçım yok?

beyazlar var diye boyuyorum her boyama sonrası dökülüyor + stresim de yoğun :((( kaşlarım da dökülüyor ya bok gibi hissediyorum

1. (link: https://hizliresim.com/1hleigu Sadece tarama esnasında dökülenler )

22 mayıs 2024 00:25

2. doktora gidecek vaktim yok iş sebebiyle yoksa kan değerlerine baktiracaktim. saçımı artik boyamak istemiyorum ama beyazlara da ne yapacağım bilmiyorum sinirlerim bozuldu :((

22 mayıs 2024 00:26

3. Tresan şampuan kullanın aynı böyleydi ama siz yine kan değerlerinize de baktırın mutlaka

22 mayıs 2024 00:32

4. Tresan benım saclarımı dehset dökmüştü

22 mayıs 2024 00:39

5. tarakta bu kadar saç olması normal zaten? her gün biraz saç dökeriz normal olarak ama bazıları kafamızda kalır ve taranınca onlar ortaya çıkar. durduk yere dökülmüyorsa saçın dökülmüyor yani. bir de eğer öyleyse boyamayacaksın, basit.

22 mayıs 2024 00:59

6. Ss benim kendimi bildim bileli saçlarım böyle dökülür ama seyrelme olmuyor saçlarımda, kan değerlerimde de bir sorun yok sallamıyorum, hatta eskiden keyfimden boyardım şimdi beyaz dolu saçlarım ama hiç boyayasım yok, 6-7 aydır saçımı kurutmayı ve taramayı bıraktım daha gür görünmeye başladılar, garip bir şekilde de (36 yaşındayım) ilk kez bu ara saçların çok güzel yorumu almaya başladım erkeklerden. Kabarık düzensiz saçlarım var bu arada, eminim sizinki benden 10 kat güzeldir, üzmeyin böyle şeyler için kendinizi

22 mayıs 2024 02:08

7. Benim de liseden beri saçlarım böyle dökülür. 33 yaşındayım. Yıkarken banyo giderinden bu kadar tararken taraktan bu kadar toplarım. Elimi ne zaman saçıma atsam avucuma en az 10 tel saç gelir. Totalde de epey az saçım var. Çok dolaştım doktor ilaç şampuan yağ kür vs döküleceği varsa dökülüyor. Döküleceği yoksa yeşil sabunla da yıkasan dökülmüyor. Tavsiyem kan değerlerine baktır eksikse demir kullan. Yanında çinko ve d vitamini al. Gerisi Fas'a Fiso. Şampuanlara sabunlara para dökme. Dökmüş biri olarak söylüyorum

22 mayıs 2024 08:42

8. a7 ben kurutmadigimda dipler nemli kaldığı için daha çabuk yaglaniyor mecburen kurutuyorum

vaktim yok ama bulursam hemen gidip kan testi yaptıracağım

22 mayıs 2024 09:00

9. bu sadece tararken dökülenler, ışıl işlem uygulayincs dökülen var gün içinde elimi her atisiimda dökülenler var bence normal değil

22 mayıs 2024 09:01

10. Benim mevsim geçişlerinde aynı böyle dökülüyor, su an bundan daha fazla hatta. Yılda 2 kere feci saç döküyorum alıştım artık

22 mayıs 2024 09:14