saçlarımı boyadıktan sonra çok kötü oldu, yapış yapış ve kaskatıymış gibi hissediyorum?

normal/kuru saç yapım var ama boyadıktan sonra iğrenç bir hale büründü. yağlı desem yağlı da değil sanki yapış yapış gibi hissediyorum. arındırıcı şampuan kullanıyorum bu sefer de saçlarım gıcır gıcır oluyor daha da kurutuyor. eskiden pasparlaktı yumuşacıktı boyadıktan sonra çok mat durmaya başladı ve kaskatı oldu saçlarım. süslüler uzun zamandır ilk boya deneyimimdi ve çok pişman oldum. öneriniz var mı? bu arada şampuanım ve duş sonrası kullandığım kremimi değiştirmedim.

1. Benzer bir durum yaşadım. Boyadan sonra güzelim saçlarım keçe gibi oldu. Daha sonra saçımı hiç boyatmadım. Ömür boyu da boyamayı düşünmüyorum.

5 nisan 2021 15:18

2. Suslu cok normal bence böyle olması. Ben gliss protein sheea yagli sac maskesini aldım 4 ü 1 arada olarak geçen. Kullanım şekline göre farklı kullanabiliyorsunuz (kuru, ıslak, kurutarak) benim saçlarımı yumuşacık yaptı ıslak saça durulamadan kullanıyorum cok iyi o ürün

5 nisan 2021 15:21

3. Ayyynen keçe gibi oldu güzelim saçlarım. Çok pişmanım boyadığıma. Süslüler sizce tahmini kaç ayda eski haline döner? Saçlarım normal hızda uzuyor ayda 2 cm civarıdır.

5 nisan 2021 15:35

4. Bol bol yağ bakımı yapın belki sacınız nemini geri kazanır ama ben çok şaşırdım, aksine boya benim saçlarımı kendine getiriyor. İçinden çıkan saç kremleri bebek poposu gibi yapıyor ozellikle. Hangi markayı kullandınız süslü?

5 nisan 2021 16:17

5. Loreal casting creme 😏

5 nisan 2021 19:11

6. Hiç denemediğim için yorum yapamayacağım :(

Bir daha boyayacak olursanız koleston öneririm, içinden çıkan saç kremleri mükemmel yumuşatıp parlatıyor.

5 nisan 2021 19:44

7. Süslü bu deneyimden sonra tövbe ettim boyamaya 😂