saçlarım gür ve kıvırcık braun satin hair 7 önerir misiniz?

yeter ki düzleşsin ve sağlıklı görünsün, elektriklenmesin. kullanan var mı önerir misiniz

1. Aradığının ne olduğuna göre değişir süslüm. Bende var bu ürün ve bir iki kez denedim çok anlaşamadım hatta satmak için uygulamaya koydum. Pırasa düz saç yapmak için değil de daha doğal düz saç yapmak için ideal. Benim saçım çok kabarıyor saç serumu gibi bir şeylerle kullanmak daha güzel sonuç verir eminim ama onu denemedim hiç.

3 kasım 2019 22:21

2. ben yıllardır kullanıyorum ve üstteki anonime katılıyorum doğal bi düz oluyor ben pırasa gibi dümdüz olsun isterdim ama çok araştırmadan almıştım işte zamanında. saçlarım da sizinki gibi bu arada size tavsiyeyem geniş düzleştirici alın bu ince düzleştiriciyle çok zaman alır

3 kasım 2019 22:23

3. pırasa gibi düz olsun istiyorum aslında süslüler

3 kasım 2019 22:27

4. Ağır düzleştiriciler daha düz yapıyor. Yani böyle hafif olanlardan bu konuda çok verim alınmıyor. Philips,remington, Rowenta,babyliss genelde bu konuda başarılı. Braun satin hair kaliteli bir marka ama bu seri bence gerçekten kötü. Seveni çok var aynı performansı daha düşük dereceyle almak benim için önemli mesela. Buda maalesef satin hairda gerçekleşmiyor.(ince telli dalgalı saçım. 150-160 la günlük işimi hallediyorum)

4 kasım 2019 00:08

5. anonim 3 süslüm önerdiğiniz bir model var mı

4 kasım 2019 01:57

6. Süslüm, benim saçım kabarık ve dalgalı saçımda tutmasına rağmen pırasa düzü yapmıyor. Sana kesinlikle remington öneririm. Grundig'in geniş plakalı modelleri de iyi diye biliyorum.

4 kasım 2019 02:05

7. Süslü aslında ben ykm de deneyip almıştım varsa öyle bir şansın bi git dene. Fiyaf skalan nedir

4 kasım 2019 11:46

8. (yazar: 4) süslüm tüm dediklerine katılıyorum. Ayrıca ben bu düzleştiricinin özellikle yeni yıkanmış saça tuttuğunu farkettim. Günlük hayatta tutsa bile bir kaç saat sonra bozuluyor.

4 kasım 2019 20:53

9. (yazar: 4) aynen süslüm, bende 250 tl verip almıştım. Saçı daha az yakmasına, teknolojisine güvenmiştim. Braun pişmanlıktır net. Piyasa sağolsun uygun bir şey bulmak zor. Sana tavsiyem ya fön makinesi al yada remington pearl. Instada anket falan yapmışlardı, herkes çok memnundu.

4 kasım 2019 23:57