saçların güzel kokması sorunu?

süslülerim merhaba, güzel kokmak başlığındaki saçların şampuan vs. kokusu yayması kısmını okuyup okuyup dertleniyorum resmen :( ben yeni duş alp dışarı çıksam bile saçlarım resmen bütün sokak kokusunu çekiyor. özellikle kışın resmen is kokuyor saçlarım, araba egzozu gibi kokuyor :( saçlarım gür, kalın telli ve dalgalı. şampuan, krem kokularının kalıcı olması için var mıdır önerisi olan?

1. Benim de saçım hiç güzel kokmaz😂sadece yakın zamanda saç köpüğü,durulanmayan saç kremi gibi şeylerin biraz güzel kokuttuğunu fark ettim

16 mart 2018 09:40

2. teşekkür ederim sevgili (yazar: purplecherry) ve (yazar: aisha). umarım bu önerilerle benim de saçlarım misss gibi kokacak :)

16 mart 2018 09:52

3. Çok kurutunca benim gidiyor kokusu hafif nemli bırakıyorum o yüzden süslü. Aklınızda bulunsun.

16 mart 2018 10:02

4. 4. anonim inanın her türlü öneriye açığım ve ihtiyacım var. az önce ofiste ekmke kızartmışlar ve saçım kızarmış ekmek kokuyor şu an. bi kuş falan alsa kokuyu saçlarımı yer, bilmem anlatabiliyor muyum :)

16 mart 2018 10:02

5. nemli bırakıp toplayıp mist sıkacağım o zaman. çok tatlısınız süslülerim :(

16 mart 2018 10:03

6. Eger sac diplerin fazla yagliysa malesef o fazla yag sac urununun icerigindeki aromatik yag esanslariyla tepkimeye girecek ve kazanan sacindaki sebum olacak. Bu sebeple once yaglanmayi kontrol altina almalisin. Benim son zamanlardaki en favori sac urunum loreal mucizevi yaglar kopurmeyen sampuan oldu. Boyle muhtesem bir koku yok. Kendimi kokladim durdum o derece

16 mart 2018 10:35

7. teşekkürler süslülerim, hepinizin önerilerini uygulamaya çalışacağım :)

16 mart 2018 11:04

8. Ben dustan sonra sacima kullandigim parfumu sikiyorum. Hafif hafif parfum kokuyor oyle olunca. Sampuan koksun istiyorsam dustan sonra topluyorum. Salinca sampuan kokuyor. Ancak en onemlisi saci sigara gibi kokulardan uzak tutmak.

16 mart 2018 11:13

9. Benim saçlarım hep mis gibi kokar ama her gün yıkarım. Malesef onu önermiyorlar her gün yıkamaz zarar veiryormuş ama çok yağlanıyor ne yapayım

Saç köpüğü kullanıyorum mesela o güzel kokuyuyor, gratislerde satılan hask diye bir marka var onun saç yağı var uçlarına onu sürerim o da güzel kokuyor ve parfümümü hafif havaya sıkıp altından geçerim saçlarıma da siner. Ayrıca saçlar için satılan mistler de var onlardan da kullanabilirsiniz

16 mart 2018 12:34

10. milkshake in saç bakım köpüğü var çok güzel kokuyo hemde saçta baya kalıcı. Tavsiye ederim.

16 mart 2018 19:53