sabah kalkar kalkmaz mi dış fircaliyorsunuz yoksa kahvaltıdan sonra mi ?

sb

1. Kahvaltıdan sonra fırçalıyorum ama önce fırçalamak daha iyi diye okumuştum

24 eylül 2022 10:17

2. Evde yiceksem kahvaltidan sonra

Kahvalti yapmadan cikacaksam acelem varsa evden cikmadan fircaliyorum

24 eylül 2022 10:20

3. Uyandigim gibi cunku butun gece agzimiza biriken bakterileri yemekle birlikte yutmak istemiyorum.

24 eylül 2022 10:24

4. Aman bu yaşıma kadar bakterileri yuttum bir şey mi oldu sanki. Ben kahvaltıdan sonra fırçalıyorum

24 eylül 2022 10:26

5. sabah rutinim:

duş alıp diş fırçalamaca, sonra tonik ve nemlekdirici ve güneş kremi sürmece, sonra saç. kahvaltı yapıyorum, çıkmadan bir kez daha diş fırçalıyorum.

24 eylül 2022 10:39

6. Bende kahvaltıdan sonra yapıyorum ama şu aralar aklımda ağız çalkalama suyu ile kalkınca bir gargara yapmak var kahvaltı sonrası fırçalama bu şekilde yapacağım beyazlatıcı etkili ağız çalkalama suyu var mı bildiginzi

24 eylül 2022 10:54

7. Kalkar kalkmaz.

24 eylül 2022 11:24

8. A6 listerine'in beyazlatıcısı bende en etkilisi. Hani diş macunu bile değil ne kadar etkili olabilir diyordum ama şaşırdım.

24 eylül 2022 11:25

9. agizdaki bakteriler mide asidiyle oluyor yuttugunuz zaman yani asagi inip bi zarara sebep olduklari yok ama yine de bana igrenc geliyor o sekilde yemek yemek su icmek o yuzden kalkar kalkmaz fircaliyorum. bi de yemekten hemen sonra fircalamak iyi degil diye biliyorum bi yarim saat beklemek gerekiyor. ona da kimin vakti yetecek.

dis fircalanmiyorsa bile en azindan dil fircalayip agiz calkalama yapabilirsiniz yemekten once.

24 eylül 2022 12:07

10. Gece uyurkun yutkunmadığınızı düşündüren ne anlamıyorum zaten ağzınızda milyonlarca bakteri var. Kahvaltıdan sonra fırçalayın yoksa bir anlamı kalmıyor

24 eylül 2022 12:08