sabah uyanınca 1-2 dakika içinde daha iyi gorunmek ?

susluler merhaba , ten makyajı yapmak istemiyorum ama hem cildim çok solgun hem de bir iki minik sivilce lekem var. böyle uyanınca yüz yıkama ardından nemlendirici gibi sürebileceğim , hafif aydınlık ve eşitlik veren bir krem var mı , içeriğine güvenliğiniz sivilce yapmayan ? bu arada hem güneş korumali hem normal nemlendirici olabilir.

1. Renkli güneş kremi alın süslü. Dermakozmetik alabilirsiniz ben bioderma ve avene den memnun kaldım bir de heliocare denemeyi düşünüyorım

27 haziran 2019 18:18

2. süslü biraz soruya atlamış olacağım ama avene'in renkli koruyucusunda renk seçenekleri var mı anonim 1? bana sample gelmişti ama koyu kaldı

27 haziran 2019 18:44

3. Yok diye biliyorum süslü. En azından ben eczaneden alırken kimse bana hangi rengi diye sormamıştı

27 haziran 2019 19:48

4. Anonim 1 Suslum bu urunlerin renkle ilgili bir sıkıntısı var sanırım, Bioderma ve heliocare için soyluyorum, avene i denedim bakayım ona

27 haziran 2019 20:57

5. Ben buğday tenliyim bana tam oldular. Bioderma da açık rengi aldım ama bilemiyorum süslü zaten çok bi renk vermedikleri için batmadı belkide bana

27 haziran 2019 20:59