saca kina yakmak??????????????

kizlar oncelikle iyi geceler hepinize,saclarim normalde siyaha yakin koyu kahve ama suan sacimda boya var. kuaforde oryalle acilip tarcin bakira boyandi,dipleri geldikce de palette 8-77 ile boyuyorum. surekli dip boyasi yapmaktan cok sikildim artik,sizce sacima kina yaksam nasil olur? yine bakirimsi bi renk mi olur yoksa kizil mi olur? kizil olmasini hic istemiyorum direkt turuncu yapabilir miyim sizce? deneyimli suslulerimiz yardimci olursa cook sevinirim:)

1. Süslü ne kadar doğrudur bilmiyorum ama saçta boya varken kına yakılmaz der anneannem. Saçı dökermiş.

24 temmuz 2018 01:17

2. Bir tutamına dene, test et

24 temmuz 2018 01:58

3. ay az once saca kina yakmak basligini da okudum biraz tirstim suan. ustune boya tutmamasi buyuk sikinti. sanirim 3 haftada bir normal boyayla beyin hucrelerimi oldurmeye devam edicem...

24 temmuz 2018 01:59

4. Kınayı hazırlarken içine koyduğunuz malzemelerle rengini ayarlayabiliyorsunuz. Örneğin çay koyulaştırır, zerdeçal turunculaştırır diye biliyorum. Yine de çok riskli olduğundan ben cesaret edemedim açıkçası üstüne boya tutmuyor. Siz yine de bir düşünün :)

24 temmuz 2018 02:15

5. süslü açılan yerler turuncu gibi olur da dipleri ne yapacaksınız?

Bir de kına saçtan asssla gitmiyor, seneye sarılar, kullu tonlar yaparim falan diye dusunuyorsaniz kinaya bulastirmayin.

24 temmuz 2018 09:49

6. hayal ettigim gibi olmicak kizlar buyuk ihtimalle o yuzden vazgectim zaten:(