sadakatsiz, spoiler icerir: neden aldatan erkek hikayelerinde, diger kadini suclu gostermek icin ellerinden geleni yapiyorlar?

(link: https://onedio.com/haber/derin-in-yasattigini-yasadigi-zevkten-dort-kose-oldugumuz-sadakatsiz-in-12-bolumunde-neler-oldu-949567 ) bu linkte en sonunda karma is a bitch, kimse yasattigini yasamadan ölmezmis filan yazmislar ve bu diziyi milyonlar izliyor. beyinlerine sadece kadin suclu diye kaziniyor bir sürü kisinin. neden adama karma is a bitch uygulanmiyor? karma is a bitch ise, adamin diger kadin tarafindan aldatilmasi gerekmez miydi? 'yasattigini yasamadan ölmezsin diyen' kisiler, aldatilan kadinin aldatilma durumunun yasatilmasinin nedeninin aldatildigi kadin oldugunu nasil dusunemiyor? bu sadece bir dizi, bir ornek. fakat cok korkunc geldi.

1. son 2. cümlede karisiklik olmus sinirden yazamamasim. demek istedigim: bir kadin aldatildiginda bunun nedeninin kadinin partneri oldugunu neden düsünemiyorlar, neden direkt diger kadini sucluyorlar?

31 aralık 2020 02:55

2. Bu dizi özelinde konuşuyorum diğer kadın yani derin zaten suçlu. Yapmadığı b.k kalmadı

31 aralık 2020 03:00

3. duyar yapmiyorum. karma is a bitch ise, neden adam kendisi icin aldattigi karisi tarafindan aldatilmiyor da, adam kendisi ugruna aldattigi karisini aldatinca karma is a bitch oluyor diyorum.

neyse kime laf anlatiyorsam.

31 aralık 2020 03:04

4. aynen anonim 3.

31 aralık 2020 03:08

5. evet anonim 4 cok haklisiniz.

31 aralık 2020 03:10

6. Tam olarak üsteki zihniyetler yüzünden. Çünkü erkek aldatır ve bu normaldir. Kadın ise cefakar vefakar evine sadık olmalıdır. Erkek evli bir kadınla olursa suç kadınındır.Evli erkek bir kadınla olursa suç yine kadınındır.Volkan erkek olduğu için gözü kaydı ama derin kadın olduğu için yapmaması gerekirdi. Erkekler sadakatsız olsada mesela yok. gibi gibi saçma sapan düşünceler.

31 aralık 2020 03:46

7. Derin de bile bile aldattı ve oda en az erkek kadar suçlu evet. ama asıl "karma is a bitch" demek için derinin adamı aldatması gerekirdi kısmına katılıyorum :d

31 aralık 2020 04:24

8. Of 2. Kadın olmaktan zevk duyup 1. Kadına karşı zafer kazanmış gibi hisseden kadınlar var. Bunları savunmak da feminizm değil yani artık oha. Çok izlemedim diziyi ama burda derin araya girip ayırmaya çalışan, bundan zevk duyan biriydi yamulmuyorsam. İyi melek gibi bir karakter değil yani. Yattın kalktın hadi de ayırıp sonra adamı sen kilitliyorsan burda bi pislik, bi ince hesap, bi kötülük yok mudur? Her zaman bekar taraf yüzde yüz pür i pak değil yani. Volkan'a gelince, adamın zaten iyi giden 1 şeyi yok ki, karma çarpacak mı çarpmayacak mı ileride görürüz bir de daha bitmedi ki dizi? Ve son olarak, bu sadece dizi ya. Karakterler böyle tasarlanmış. Cansu derenin karakter zeki okumuş ciddi bir kadın, derin ise aptal sarışın bildiğin vik vik geziyor. İnsanların zaten ciddi taraf tutacağı şekilde ayarlamışlar yani, sonra da iç yağlarını eritiyolar milletin ki izlensin. Volkan zaten yavşak bir tip olduğu için derin tarafından aldatılmak çok umrunda olmazdı bir, ikincisi olsa da kimsenin ilgisini çekmezdi. İnsanlar volkanın kuduruşunu değil cansu dere'nin kazanışını görmek için izliyor artık. Derinle volkan arasındaki ilişkiye dönerse muhabbet kim ne yapsın diziyi? Bak cansu dere'nin iyi bir ilişkisi olması ve volkanın kudurması bu şekilde. Cansu mutlu mesut volkan kapıda falan yatıyor. İnsanlar bunu görmek istiyor yani, derin kimsenin pek umrunda değil sadece acı çektirip seyircinin gazını almak için kullanılıyor arada. Çok kişisel algılamayın.

31 aralık 2020 04:29

9. E adam da mutlu ve huzurlu değil ki süslü  evet tam anlamıyla karma olması için adamın da aldatılması gerekiyor ama malum tvde öyle bir şey vermezler aile yapısı kılıfına uydurup:d

31 aralık 2020 05:00

10. Dizide en çok volkan suçlanıyor zaten ama derin de suçlu tabi.birinci suçu evli ve çocuklu adamla bilerek birlikte olmak.ikinci suçu ise o kadınla uğraşmak.dün akşam da asyanın yaşadıklarını anlamışlar biraz.kendi deli kadın bizi rahat bırakmıyor diye geziyordu annesine hiç girmiyorum bile. Derin duyarı da kasmayalım artık.

31 aralık 2020 07:25