sadece çekirdek aileler arasinda(toplam 9 kisiyiz) yuzuk takan var mi ya da hic nisan-soz yapmayan?

sevgilim ve benim ailem toplam 9 kisiyiz, kimseyi karistirmadan aile arasinda evde yuzuk takmak istiyoruz. boyle yapanlar oldu mu? ortam nasildi, nasil geçti? bana kalsa hic yapmam ama oteki turlu de nasil olur bilemedim. bir yol gosterin kizlar, ozellikle bu yollardan gecenler... ;/

1. Pandemi dönemiydi tam olarak böyleydi benim zaten istemiyordum acelemiz yoktu ama hazır millet gönül de koymaz dedik böyle yaptık. Nasıl geçti normal geçti ya oynama falan olmadı tabi sohbet muhabbet fotoğraf çekimi pasta börek vs yemece o kadar :d

4 ekim 2024 19:31

2. Bizim öyle oldu, zaten tüm ailemizi toplasan tek masaya sığıyoruz.

Güzel bir küçük pasta, yemek, kız isteme ve söz aynı anda oldu.

Düğün dediğimiz şey bile öyle oldu. O da bir evin bir oğlu ben de öyle bir kız.

Onun teyzesi halası bekar kuzeni bile yok, benim kuzenim var bir tane ama yurt dışında yaşıyor, mini minnoş bir aileyiz.

En yakın arkadaşım geldi, toplamda biz de 10 kişiydik. Yüzükler takıldı, pasta kesildi 8 kişilikti pasta hatta ve beyaz üzerinde gerçek beyaz çiçek vardı.

Evimizin bahçesinde yemek hazırlandı, orada dışardan destek aldık, yemeği restoranı olan bir arkadaşımız yaptı, onların 2 garsonu geldi, bu işi daha organizasyon şirketiyle yapanlar da oluyor tabii ama biz biraz arkadaşa devrettik.

Masada da çiçekler ve ışıklandırma vardı, daha profesyonel de yapabilirdik ama bu da şık ve uyguna geldi.

4 ekim 2024 19:42

3. Bizim de cekirdek aile, abimin eşi ve görümcemin eşi şeklinde oldu. Çok tatlı ve samimi bir ortam vardı, hatıra olsun fotolarda diye pasta yaptırdım annemler de klasik gün menüsü yaptı börek çörek gayet iyiydi

4 ekim 2024 19:50

4. Yaaa cok tesekkur ederim yanitlariniz icin kizlar, icimi rahatlattiniz gercekten. Ben cok sessiz olur diye geriliyordum biraz. Aileler de birbirini tanimiyor cunku yeni tanisacaklar. Eve organizasyon ile susleme yaptirdiniz mi peki? Fotograf cekimini falan onunde yapiyorlar ya hani? Gerek var mi az kisi icin

4 ekim 2024 20:08

5. Yuzuk tepsinizi kim tuttu bir de, yuzukleriniz nasil takildi? Iki tarafta da kiz kardes vs yok. Arkadas da katmak istemiyorum, birini cagirsam otekine ayip olacak.

4 ekim 2024 20:09

6. Benim müsait olan bir yakın arkadaşım geldi, kız kardeş niyetine o tuttu. Ortak bir arkadaşınız varsa kadın o da güzel olur, ya da tanışmanıza vesile olan arkadaş.

Aslında yakın bir kaç arkadaşım vardı ama sadece birini çağırdım.

4 ekim 2024 20:17

7. Benim abimin eşi tuttu çok severim zaten kendisi, ben böyle adetlere çok takılmam ailelerin gönlü olsun diye hallettik

5 ekim 2024 01:34

8. Ben eşim annem babam ablam kayınvalidem kayınpederim kayınbiraderim olmak üzere 8 kişiydik. Ablam tepsiyi tuttu skdjdjd kız isteme ve nişan hepsi bir arada oldu. Sonra olaysız dağıldık. Yıl 2021. Her şeyi ortak yapalım dedik. Kına istemediğimi söyledim sade bir nikah ve sonrası yemekle evlendik

5 ekim 2024 11:39